Muziektip: The Baseballs – On my way


the baseballsLaatst was ik muziek van “vroeger” aan het luisteren toen ik me bedacht dat ik vaker naar The Baseballs luisterde. Rock ’n Roll vond ik vroeger al leuk, en nu luister ik het nog steeds graag, maar minder vaak. Ik zocht ze op en stuitte op dit nummer en het raakte precies de goede snaar.

Ik ga er niet te veel woorden aan vuil maken, ik zou zeggen, luister en geniet ! Het perfecte nummer voor zoveel momenten.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar nog meer golden oldies voor mij, dan zou je eens hier kunnen kijken: Back to the old days in music en Saturday media| golden oldies

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! En nu ga ik bananenbrood bakken en filmen, dus dat vind je hier ook binnenkort terug 🙂 – edit: dat filmpje zie je wellicht over een tijdje 😉 iets met Kelly, chaotisch, en toch nog maar even niet, misschien dat ik morgen film op de vrachtwagen !-

Fijne donderdag, almost weekend!

xxxkelly.png

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge