Nail my friday| Essence #49 turn the lights on

Essence Turn The Lights On
Goedemiddag! Vandaag is het vrijdag en op TDN wil dat zeggen Nail my Friday ! Een wekelijks terugkerend onderwerp waarbij ik weer een nieuw lakje op mijn nagels doe en jullie vertel wat ik er van vind. Het zullen wat kleinere artikelen zijn, maar voor op een vrijdag is dat denk ik niet verkeerd. Maar goed op naar de nagellak ! Dit keer heb ik er eentje die ik pas geleden bij de Kruidvat kocht. Het is “Turn the lights on” van Essence. Ik ga jullie vertellen wat ik ervan vind !

 photo 4t-wzhX4xc-5jF1sHQg2I2wGN9ri1nIbUaKOSdC9VQEGEr8o-fedimgPw8BmVw4Bw_yMPodzNG6hfA1d2pUvho_zpsxetnque6.jpg
De nagellak in actie..
Dit lakje heeft een mooie lichtblauwe kleur met een soft metal finish. Als je je naar het licht draait schijnt er een paarse glans over heen. Erg mooi als je het mij vraagt.

 photo hele flesje_zpsshwfk0dj.png
Een laagje is goed om het te laten dekken, maar 2 geeft net wat meer power. Het kwastje is ook lekker breed, dus je neemt gelijk de hele nagel mee. De kans dat je zelf dan een deel van de nagel vergeet is eens stukje kleiner, tenminste dat geld voor mij.

 photo achterkant_zpsqsakm8pq.png
Een nadeel aan dit lakje, hij blijft niet zo lang zitten. Na een weekend was er al best wat afgebladderd, terwijl ik amper wat heb gedaan. Dus dat vind ik wel jammer. Nou moet ik zeggen dat ik voor nog geen €2 eigenlijk niet teveel moet klagen, dus dat doe ik ook niet. Maar er zijn best wel wat lakjes van Essence die langer blijven zitten, en daar betaal je hetzelfde voor. Kleine bummer.

Ondanks het snelle chippen vind ik het een erg leuk lakje. Al zou ik het zelf sneller dragen voor een gelegenheid die de dag zelf is. En niet als lakje voor doordeweeks. Wat vinden jullie van het kleurtje?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Nail my friday| Essence #49 turn the lights on

  1. november 22, 2015 at 11:25 am

    Wat een mooi kleurtje! Essence nagellak vind ik zelf niet zo fijn, ik heb heel veel lakjes van Catrice 😀

    • november 22, 2015 at 12:59 pm

      Humor, dat heb ik nu net andersom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge