Nail my Friday| Essence Lady Mermaid #30

essence lady mermaidHey! Het is Nail my Friday day. Dit keer ga ik het hebben over Lady Mermaid van Essence. Een leuk nagellakje dat met 2 laagjes zou moeten dekken en een liquid foil finish heeft ! Toen ik hem in de winkel zag staan was ik gelijk verkocht door de blauwe paarse gloed net als dat inpakpapier van vroeger. Erg gaaf, maar of hij van kwaliteit zo super is ?

 photo naam_zpsjvqwqgeq.png
Het nagellakje heeft minimaal 2 laagjes nodig zoals ook vermeld staat op het potje. Ik denk dat 3 nog een mooiere finish heeft maar 2 ziet er ook al heel gaaf uit. Ook vind ik het fijn dat het op het potje vermeld staat, dan weet je ook dat je niet direct troep hebt gekocht ofzo.

 photo nails_zpsprh8fkal.png
De kleuren verschillen tussen blauw en paars met glitters, het licht er aan hoe de zon er op schijnt. En het doet zijn naam ook echt eer aan, want het lijkt ook net als de schubben van een zeemeermin. Heel mooi, ik kan er uren naar kijken. Verder lakt het ook erg fijn, het heeft geen breed kwastje maar met 2x erover heen gaan heb je je hele nagel gelakt. Wat misschien ook een idee is, is om een laagje over een andere kleur te lakken. Dan heb je een aparte finish, ook erg gaaf.

 photo nails2_zpshxce1c34.png
Een nadeel dat ik nog wel kon vinden is het feit dat hij nogal langzaam droogt. Of dat ligt aan mijn topcoat? Geen idee, maar ik moet echt even wachten voor ik deze erop kan lakken.

Toch ben ik heel blij met het lakje en voor €1,89 hoor je mij niet klagen. Ik ben echt fan van de nagellakjes van Essence. De adventskalender van Essence zit er vol mee, heel leuk voor met de feestdagen! Wat vinden jullie van dit kleurtje en de lakjes van Essence?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “Nail my Friday| Essence Lady Mermaid #30

  1. november 27, 2015 at 4:15 pm

    super leuk gedaan 🙂

  2. november 27, 2015 at 9:04 pm

    Mooi kleurtje zeg, had ‘m alleen wat dekkender verwacht 🙂 Toch vind ik ‘m voor dat geld heel mooi!
    Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Personal | mijn mama is ziekMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge