Nails| Essence #38 styled for red carpet

styled for the red carpet
Onder het kopje Nails zal ik in het vervolg nagellakjes gaan delen. Vandaag neem ik jullie mee met editie 1! Voor mijn verjaardag kreeg ik van Mandy een mooi rood lakje van Essence. “Styled for red carpet” is de naam, maar is hij dat ook? Heeft hij ook de kleur die past op de rode loper en is hij dan ook zo rood ? Ik laat hem jullie van dichtbij zien met in het kort mijn bevindingen!

 photo nails_zpsrd2xhgoq.jpg
Nou, is hij styled for red carpet ? Jawel hoor, hij is zo rood als het rode tapijt van de loper. En de latex matte finish die als sticker op het potje vermeld staat, dat is ook zeker de finish die het geeft. Een matte kleur, maar niet echt mat, hij heeft toch een glans. Dus echt latex matt lijkt mij zo. Ik vind het een leuke kleur, apart maar wel op een goede manier.

Met 1 laagje heb je al een nette dekking, maar bij 2 laagjes geeft het echt een egaal effect. Jammer genoeg chipte er wel al na een dag een stukje af. Of het aan mij lag ? Ik weet het niet, ik ontdekte het van het ene op het andere moment. Maar dat kan ook liggen aan het feit dat ik er geen topcoat overheen heb gedaan, ik wilde graag het echte effect zien zonder poespas. Dus alleen een basecoat en het kleurtje zelf. Hopelijk blijft het met een topcoat beter zitten!

 photo hand_zpsexu3jvfb.jpg
Persoonlijk vind ik het een erg leuk lakje, leuk voor de kerst met misschien wat gouden glitters erover heen. Maar ook zo kan hij er voor zowel casual als chique mee door. En de finish, ik vind hem zo apart dat ik er lang naar kan kijken, want ik kom er niet wijs uit wat het nou is. Laten we het maar gewoon bij latex houden, denk ik.

Ik ben er blij mee, dankjewel Mandy ! En wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge