New in: Casio horloge LA670WEA-7EF retro

Casio horloge Lucardi
Hoi allemaal! Een paar jaar geleden was ik heel gehecht aan een horloge met een zwart leren bandje. Door het veel dragen, en zweten versleet het bandje, ik baalde maar wilde ook geen nieuwe meer. Tot ik pas geleden werd benaderd om jullie wat meer te vertellen over de retro horloges van Casio en er een uit te proberen. En zoals jullie weten is Kelly en retro, een liefde, en wilde ik maar wat graag jullie wat meer vertellen over deze gave collectie ! En dan voornamelijk over die wat ik heb gekozen, de Casio horloge LA670WEA-7EF retro!

Casio is zoals jullie weten al heel lang actief in de wereld van rekenmachines en horloges. En Lucardi heeft nu dus een leuke collectie met mooie retro horloges van Casio. Als ik me niet vergis hebben ze de kleuren goud, de nu populaire rosé en de zilverkleurige. Ik koos voor een zilverkleurige, omdat al mijn sieraden zilver zijn. Daarnaast wilde ik ook geen breed bandje, want ik hou niet van grote horloges, voor mij werken deze niet prettig. Dus koos ik voor deze.

Het heeft even geduurd voordat ik mijn horloge in mijn armen kreeg, net als een bevalling. Gelukkig niet zo heftig, maar het heeft even geduurd, doordat ze uitverkocht waren. Maar wachten word normaal gezien altijd beloond en dat was het ook zeker!

 photo 2_zpsrjzrovpk.pngDHL bezorgde mij een doosje waarin een grote prop papier zat en een klein doosje met Casio op. Het eerste wat me opviel, en waar ik heel blij van werd (nog voor ik het horloge zag), deze leuke persoonlijke touch die ze eraan hadden gegeven. Ze hadden zoals je ziet een persoonlijk briefje erbij gedaan. Hoe tof is dat ! Daarna opende ik zo snel en voorzichtig mogelijk het doosje. Eerst kwam ik een aantal gebruiksaanwijzingen tegen, en toen kwam ik een rond schuimpje tegen. Om dit schuimpje zat een in folie verpakt horloge.

 photo 3_zpskeqatvdf.pngEn dit is hij van dichtbij! Is hij niet super, super mooi! Niet te strak, maar ook niet te sierlijk. Precies mij, het stalen bandje en de schakeltjes geven het geheel echt een retro look. En de schakeltjes zorgen ervoor dat hij ook super degelijk uitziet. En dat vind ik persoonlijk wel prettig, omdat ik in de logistiek natuurlijk veel bezig ben. En dan geeft het wel een geruststellend gevoel als het ook een beetje degelijk is.

 photo 4_zpszewtyufk.png photo 5_zpsdlpmwamm.png

En toen kwam natuurlijk het belangrijkste.. Hem om doen! En dat ging super makkelijk met een haakje en dan het klepje (die je links ziet) dicht klikken. Maar toen kwam dus de bummer. Hij was veel te groot! Ik baalde als een stekker, en zocht op internet op hoe ik dit kon verhelpen. Maar ik vond niet het goede, dus de zaterdag erna plande ik een ritje naar de Lucardi in. Uiteindelijk was het niet nodig, toen ik mijn schoonvader mijn nieuwe aanwinst liet zien en het probleem kwam hij gelijk in actie. Hij nam een nagelschaartje en klikte het schuifje open. Die zie je dus rechts, en ik zag op het moment van de foto maken pas het pijltje omhoog. Oepsie. Maar in ieder geval die klik je dus omhoog en dan verstel je hem naar de goede lengte, als je dat gedaan hebt duw je hem weer omlaag, en klaar ben je! Super simpel eigenlijk, maar je moet het wel weten.

 photo 7_zpsqfg50ywn.png
Ik ben iemand die het vertikt om de gebruiksaanwijzing te lezen, maar na wat prutsen met de knopjes was ik heel blij dat hij er bij zat! Het is heel makkelijk, maar je moet het wel even weten. Dit klokje gaat maar van 1 tot 12, waar ik even aan moest wennen. Hij heeft ook een alarm en stopwatch. Dus dat is wel heel handig, en het alarm valt op een gemakkelijke manier uit/stil te zetten. Handig! En, wat ook heel fijn is, hij is spatwatervrij. Handig als je door de regen fietst!

Tja ik kan wel heel moeilijk gaan doen, maar het enige minpuntje dat ik even had was het bandje verstellen. En achteraf gezien stelt dat eigenlijk helemaal niks voor! Ik ben er echt heel blij mee, en pak nu niet meer zo gauw mijn telefoon voor de tijd. Maar Lucardi heeft natuurlijk ook nog andere horloges, en andere Casio horloges die zeker het kijken waar zijn ! Dit horloge kost €29,90, een leuke prijs voor zo’n mooi en degelijk horloge. Wat vinden jullie van retro horloges? En kopen jullie ook wel eens sieraden of horloges bij de Lucardi? Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Liefs,
Kelly

Dit bericht is gesponsord.

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge