New in: Route 66 notitieboek

route 66 notitieboekje
Hoi iedereen! Ik hoor jullie al denken “Alweer een notitieboek Kelly?”, ja alweer! Even geleden waren we in Zoutelande, en in de vlog liet ik jullie een sneakpeak zien. En vandaag wil ik er wat meer aandacht aan besteden. Hoe hij er uitziet, waar hij vandaan komt en wat ik van plan er in te schrijven! Dus laat ik maar gauw beginnen..

Het boekje is van het Duitse merk Hartung en kostte €7,95. Geen geld eigenlijk voor zo leuk als hij is! Ik kocht hem in het boekenwinkeltje in de winkelstraat. Ze hadden er nog veel meer liggen, o.a. een mini papieren notitieboekje in de vorm van een gameboy, heel cool!  Jammer genoeg staat deze niet meer op de site, maar ik vond wel deze leuke notitieboekjes.

 photo wishlist_zpsznpovwui.png
Verder hebben ze nog meer van deze leuke hebbedingetjes ! Boeken om recepten in te schrijven, pennensetjes, kaarten, notitieblokjes, vriendenboeken (in het Duits), klappers, briefpapier en cadeauverpakkingen. Erg leuk om door te snuffelen, daar hou ik van.

 photo DSCN2146_zpspqt5qieb.jpg
Maar goed, ik kocht dus dit notitieboekje. Op de site heet hij JA5.01. Maar ik noem hem gewoon Route 66 Notebook. Lekker eigenwijs!

Hij heeft plain pagina’s en voelt lekker stevig. Maar zoals jullie weten koop ik wel vaker notitieboekjes, en eerlijk is eerlijk uiteindelijk belanden ze allemaal in de la en kijk ik er niet snel meer naar om.

 photo DSCN2149_zpscd1l7dmn.jpg
De bedoeling is dat ik dat bij dit notitieboekje wel ga doen. Maar ja, wat ga ik er dan in schrijven ? Na lang wikken en wegen heb ik ervoor gekozen om er mijn inspiratieboekje van te maken. Met blogideetjes, mooie quotes, receptjes, hersenspinsels eigenlijk alles wat ik op papier wil zetten.

 photo DSCN2150_zpshbb4wjhh.jpg
 photo DSCN2152_zpsvfakykzg.jpg
Zoals jullie zien heb ik al een beginnetje gemaakt.

Ik ben erg blij met mijn boekje, en probeer er ook heel zuinig mee om te gaan. Kenden jullie Hartung al ?

Liefs,
Kelly

(Dit bericht is NIET gesponsord, slechts een ontdekking, waar ik blij mee ben!)

Comments

comments

2 comments for “New in: Route 66 notitieboek

  1. oktober 22, 2015 at 3:17 pm

    Wat een gaaf notitieboekje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge