New in: Samsung Galaxy S6

samsungs6Vandaag heb ik een “New In” voor jullie, aangezien het maar een product is en geen shoplog leek het me leuker om het zo te noemen. Ik heb gisteren namelijk een nieuw abonnement afgesloten bij Vodafone, met daarbij de Samsung Galaxy S6 Gold..

Aangezien ik nu een blog probeer bij te houden, wilde ik ook wat actiever worden op mijn social media. Dus ik was er al een tijdje over aan het denken om mijn huidige abonnement te veranderen. Een nadeel, en nog niet eens zo klein, mijn abonnement loopt bij ‘Ben’, voor nog 1 jaar. En aangezien zij op het moment de boel aan het omgooien zijn, en hun service naar mijn mening nog steeds niet optimaal is, wilde ik dit niet. Maar ja, dat abonnement loopt nog voor een jaar. Nu heb ik met mijn ouders kunnen regelen, dat die telefoon met simkaartje aan de kant wordt gelegd. Thank you!! En toen kon ik zelf een abonnement gaan afsluiten, dit heb ik bij Mediamarkt laten doen. En met wat hulp van hun koos ik voor Vodafone, met 3gb internet en onbeperkt bellen en sms-en. En de S6 gold. Top dus!

Voor wie mij volgt op Instagram had hem vrijdag al gezien, en vandaag show ik hem hier!
 photo voorkant_zpsgi3fq72u.png
 photo achterkant_zpsyoviluro.pngIk ben trouwens niet gesponsord door Vodafone, maar wilde het gewoon graag met jullie delen.

Welke telefoon hebben jullie en hebben jullie er ook een abonnement bij? Trouwens hebben jullie interesse in een “What’s on my phone” ?, of wellicht later nog een review ? Let me know in de comments !

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “New in: Samsung Galaxy S6

 1. Mandy
  juli 26, 2015 at 10:07 pm

  Leuk blog trouwens 😀 zel heb ik een Iphone met bijna het zelfde abonnement als jou 😛 hihi
  Een ” whats on my Phone” zou erg leuk zijn!!!

  Liefs Mandy ( echt niet je zusje XD )

  • Kelly
   juli 26, 2015 at 10:15 pm

   Dankjewel zusje :P! Haha, dat is “toevallig”! Wie weet maak ik er een binnenkort X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge