NOTD #33 Flashy wonderland

flashy wonderland
Goedemorgen! Say hi to this beauty! Want dat is wat ik er van vind! Deze eyecatcher is helemaal mijn ding! En nieuw in de collectie van Essence. Het leek me leuk om hier dus even wat over te vertellen en natuurlijk meer foto’s te laten zien. Ga je mee naar Flashy wonderland ?

Deze mooie nieuweling heet dus #33 Flashy Wonderland en is van de Essence collectie. Toen ik op de verpakking liquid foil zag staan was ik heel benieuwd naar het resultaat. De afgelopen 2 dagen had ik zoals jullie weten stage, en met het vele pakketjes open maken heeft het weinig zin om mijn nagels te lakken in die tijd. Door het openhalen van de dozen breken snel al stukjes lak af. Dat zou niet eerlijk zijn, dus gisterenavond kon ik eindelijk mijn nagels lakken. En hier is dus het resultaat..
 photo LgJbxux4adBTimmWJpkbEPEywRMccMhwc6rb71m29-Ye3ikDPWrwdcuV0wYGbjmnsnfl9zH2yOHisY6V1n6shU_zpsjxthlp0p.jpgHij heeft maar één laagje nodig om te dekken, en het ziet er inderdaad uit alsof je folie op je nagels hebt. Alleen dan mooier. Ik ben echt heel enthousiast en hoop dat hij wat langer blijft zitten.

Enige nadeel is dat hij kleine strepen trekt, MAAR, folie krijg je ook nooit 100% strak, dus dat geeft wel een leuk effect.
 photo ZA05izcgEG35UM8Dg8-68WEVrtLXxsiZjt5Q-uMpsuwaHwQo9zCY48W5VrQNccMQBt2N8Fg9wL8QwwoeiIp6zg_zpscl3ijej2.jpgDe kleur is lila met een zilveren schijn. Heel apart en moeilijk op de foto te krijgen. Het ziet er in ieder geval shiny uit en is leuk voor een feestje.

Ik ben heel blij dat ik hem heb gekocht. De kleur is heel gaaf en ik sta te springen om de latex rode kleur te halen. Gewoon om te zien hoe dat er uit ziet. Normaal wil het bij Essence nog wel eens gebeuren dat de beloftes op de verpakking niet overeenkomen met het resultaat. Maar dat is hier zeker niet zo! Ja, ik zit nog wel even in Wonderland ! Wat vinden jullie van dit lakje ? 

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “NOTD #33 Flashy wonderland

 1. oktober 7, 2015 at 9:55 am

  Mooie nagellak! Het heeft wat.

 2. oktober 7, 2015 at 11:08 am

  Oeh wat een beauty!
  Romy Morgan onlangs geplaatst…Zomaar een outfitpostjeMy Profile

 3. oktober 7, 2015 at 7:57 pm

  oh hij is echt leuk ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge