NOTD: Blue and cracked

NOTD
Hoi iedereen, eergisteren ging mijn brainstormmachine malen om weer een aantal leuke logjes voor jullie klaar te maken. In de tussentijd was ik mijn nagels aan het lakken. En toen bedacht ik me dat dat ook wel weer eens leuk was om te delen.. Dus bij deze, ik presenteer jullie Blue and cracked..
 photo DSCN1665_zpsfxfpshtx.png
Ik heb eerst mijn nagels gelakt met een basecoat en daarna voorzien van 2 laagjes Essence #128 let’s get lost. Na 1 laagje dekte hij al goed, maar 2 maakte het af. Een felle diep blauwe kleur, iets wat ik erg gaaf vind. Maar ook turquoise vind ik heel mooi.
 photo DSCN1663_zpsodpoyznt.png
 photo DSCN1662_zpswurj2pnc.png
Bij gebrek aan zin in een plain kleurtje pakte ik Chinaglaze #1044 platinum pieces erbij. Deze heb ik een tijdje geleden gekocht bij de Action en eigenlijk weet ik niet of hij verder nog in de running is. Maar goed, deze ging er overheen en na wat scheurtjes was dit het eindresultaat..
 photo DSCN1650_zps9bgvut8t.png
 photo DSCN1654_zpso3klptjw.png
Nog een gel topcoat van Essence erover en klaar was ik weer.

Niet mega origineel, maar wel leuk en speels. Naar mijn idee precies goed voor een eerste schooldag. Lakken jullie je nagels wel eens met een crackle lakje? En kopen jullie wel eens lakjes van Chinaglaze bij de Action? Ik ben benieuwd! Reageren mag in de comments.

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “NOTD: Blue and cracked

 1. september 10, 2015 at 2:26 pm

  mooie nagels, en blauw is echt een prachtige kleur. Dat kleurtje heb ik ook thuis staan 🙂

  • Kelly
   september 10, 2015 at 4:02 pm

   Dankje! Echt een prachtige kleur hè!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge