NOTD: Maybelline New York Color Rama

mnycolorrama67

Hoi allemaal! Eindelijk schijnt de zon weer en waar ik dan heel vrolijk van wordt zijn gelakte nagels. Dus vanmiddag heb ik ze gelakt in kleurtje 67 van de Color Rama collectie van Maybelline.

 photo potjemethand_zpsg5zmvaxj.png

Het is een mooi fel fuchsia paars lakje, hij dekt redelijk na 1 laagje, maar ik vind persoonlijk 2 laagjes mooier. Dat geeft een mooie donkere, diepe kleur. In de zon zie je een mooie shimmer, die het geheel mooi af maakt !

 photo hand_zpsfrdisuvn.png

Nog even een full hand foto..

Dus om een lang verhaal kort te maken.. Ik vind het een erg mooi lakje. Ik heb hem gekocht bij de Action voor €2,39 volgens mij. Of hij nog bij andere winkels te verkrijgen is weet ik niet. Houden jullie van nagellak ? En ga je dan liever voor kleur of voor een meer neutrale kleur ? Ik hoor het graag in de comments!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

1 comment for “NOTD: Maybelline New York Color Rama

  1. Dorothé
    juli 17, 2015 at 2:46 pm

    <3 xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge