Off to Engeland

EngelandOp het moment dat je dit leest zitten wij hoogstwaarschijnlijk al in Engeland. Vandaag is namelijk de dag dat ik weer naar een van de mooiste plekjes mag ! En ik heb er echt zoveel zin in, ik kijken er al naar uit sinds dat het gepland staat. Tenslotte is dit ook het laatste keertje weg voor de komende tijd, dus dat maakt het nog wat extra speciaal.

De planning is om rond 1 uur op te staan, zodat we om 5 uur aankomen in Duinkerken en met de boot van 6 uur mee kunnen. Dat is dus allemaal heel vroeg ! Maar, en dat is de reden dat we zo vroeg gaan, dan kunnen we wel nog de hele dag benutten. We zijn tenslotte dan om 8 uur Nederlandse tijd in Dover.

Ons ontbijtje halen we wel bij zo’n wegcamper denk ik, waar ze die heerlijke sandwiches hebben. We hebben de gehaktballetjes van mijn schoonpap mee en we hebben nog een lading snoepjes, koekjes, en drinken meegekregen van mijn ouders. Dus dat houdt ons wel op de been tot dat we in Brighton zijn. De bedoeling is om daar te genieten van de pier, op jacht te gaan naar Choccywoccydoodah, en (als mijn jongste zusje mee gaat) bezoeken we ook nog even de buitenkant van het stadion daar. Ze wil namelijk met de sjaal van haar favoriete team op de foto, zodat ze die kan delen op de Facebookpagina van dat team. Erg leuk bedacht! (Edit: ze gaat helaas niet mee, maar we verassen haar wel met wat leuks 🙂 !)

Ik ben benieuwd naar wat we allemaal gaan doen, echt plannen hebben we niet gemaakt buiten dan Bluewater en Brighton. Go with the flow I guess.

Hoe dan ook, op TDN staat het in ieder geval niet stil, ik ben druk bezig geweest om verschillende artikelen in te plannen! Ik hoop dat jullie ze leuk gaan vinden, en wellicht kan ik nog wat updaten via de Facebookpagina, Twitter, of Instagram, dus mocht je me nog niet volgen dan kan dat via die linkjes 😉 Hebben jullie nog leuke tips om te doen in Engeland?

xxxkelly.png

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge