Old but gold: Gareth Gates

Gareth GatesVorige week zat ik rustig achter de laptop, muziekje op Youtube, mijn blog weer eens geopend en gewoon wat aan het typen. Totdat ik muziek van Gareth Gates zag staan en terug ging naar een jaartje of 16 geleden. 

Ik herinner het me als de dag van gisteren, het was bewolkt, mama, opa Jo, mijn zusjes en ik gingen naar de stad. We mochten wat uitzoeken voor mijn verjaardag ! Toen lag er nog een muziekwinkel in Roermond waar we regelmatig kwamen, en aangezien ik toen al gek was op muziek wilden ik graag daar kijken. Daar vond ik een soort cd opbergbox met een rolluikje. Geweldig vond ik het ! Dus die kreeg ik. Samen met een cd van Gareth Gates. Ik was gek op het nummer Anyone of Us, en dat kwam ik dus tegen. Ik bedacht me dat het wel een klein logje waard was, dus bij deze geniet van een lekker relaxed nummer op de donderdag! Te bedenken dat ik de cd en de opbergbox allebei nog heb, haha.

En nog als extraatje “Spirit in the sky”, gewoon omdat het zo’n leuk nummer is!

Wat vinden jullie van deze muziek ? Bijna weekend!

xxxkelly.png

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge