“Old but gold” Glee

old but gold glee
Goedemorgen! Laatst bedacht ik me ineens dat ik vroeger heel veel Glee liedjes luisterde. Ik was eigenlijk gewoon een echte gleek en blèrde alles mee, want ja zingen, dat kan ik het niet noemen.. En toen kwam ik op het idee dat het misschien wel leuk was om te delen.Dus dat ga ik vandaag doen ! Onder de categorie voor mij “Old but gold” Glee !


Tja eigenlijk moet je er van houden, ik vond het heerlijk om er naar te kijken. Aangezien ik echt zo’n freak ben die zichzelf dan voorstelde door school.. (okeej dit is best wel een bekentenis.. *schaam*). Het leek me gewoon gaaf, haha! Hoe dan ook blijft het leuk om terug te kijken en na te gniffelen van die gekke dromen. Wat vinden jullie van Glee ? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments !

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for ““Old but gold” Glee

 1. september 29, 2015 at 4:30 pm

  Wat een leuk artikel! Ik heb zelf heel af en toe Glee gekeken! Deze nummers vrolijken je lekker op na een lange werkdag!
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…AANBIEDING ALERT: Nivea 1+1My Profile

  • Kelly
   september 29, 2015 at 6:14 pm

   Dankje! Dat vind ik dus ook 😉 liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge