On the radio

radioToen we in Engeland waren mochten we mee naar de radioshow van mijn oom. Een Rock ’n Roll show, die ik vanuit Nederland ook regelmatig volg. En nu kon ik voor het eerst eens zien hoe het er bij hem uit zag en hoe de radio in zijn werk gaat! Super leuk!

Het radiostation waar mijn oom iedere donderdag draait heet BRFM, een radiostation voor Sheppey Island. Het ligt behoorlijk afgelegen op een berg vlak bij Sheerness. Dus toen we er naar toe reden dachten we eerst heel even “waar gaan we nu naar toe ?”. Uiteindelijk bleek het een zeecontainer te zijn waar een radiostation is ingebouwd. Geniaal, hoe ze dat hebben gedaan!

We hadden van te voren gezegd dat we alleen mee wilden gaan kijken, en niet de behoefte hadden om iets te zeggen. Maar natuurlijk trapte mijn oom daar niet in, en kreeg hij ons uiteindelijk aan de praat.

Tegen het einde van de show vroeg ik of hij een nummer van mijn neef wilde draaien. En dat wilde hij wel doen onder 1 voorwaarde, dat ik hem zelf aankondigde. Met een hoofd als een tomaat stemde ik toe, en wat was dat gaaf om te doen ! Gewoon het idee alleen al. Ik zou het zo hier ook willen doen. Een paar uurtjes in de week muziek draaien en aankondigen, het lijkt me echt gaaf.

Mijn neef is trouwens freelance muzikant en heet Roy J. Martin! Hij speelt o.a. Rock ’n Roll muziek, maar ook nog heel veel andere soorten muziek. Dus hem aankondigen ging met een extra vleugje trots, want hij is toch al best bekend in het Rock ’n Roll wereldje. Maar goed, genoeg gebabbeld, ik zal jullie wat muziek en vlogs van hem met jullie delen !

Ik vond het echt super gaaf op de radio! Thanks a lot uncle Dave ! Mocht je nou eens willen luisteren naar Rockin’ Dave’s Rock & Roll show, dan kan dat via de website of de TuneIn app. En dan schakel je naar 95.6 BRFM. Iedere donderdag tussen 20.00 en 23.00 Nederlandse tijd. Dit is trouwens geen reclame, ben gewoon heel trots en vond het heel leuk 🙂 Lijkt jullie het wat om eens een keer Radio Dj te zijn ?

xxxkelly.png

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge