Op vakantie !

op vakantie

Na 2 weken vrij te zijn geweest en 2,5 week te hebben gewerkt is vandaag eindelijk de dag dat we 10 daagjes weg gaan ! Finally ! Maar ja hoe ga ik dat dan doen met mijn blog?

Eigenlijk gebeurt er niet veel anders als normaal. Mijn laptop gaat gewoon mee, en als het goed is heb ik er ook gewoon wifi ! Dus de logjes typ ik gewoon vanuit daar, haha. Het plan is om er ook te gaan vloggen. Maar of ik het dan ook daadwerkelijk doe, dat is stap 2. We zullen zien ! Misschien wordt het wel gewoon een sfeerimpressie filmpje en dat ik dagelijks doe ploggen.. Ik ben er nog niet over uit. Maar de logjes zullen gewoon verschijnen, iedere dag weet ik niet, maar verder is er niks aangepast hier.

 photo callantsoog_zpso4ht5m7f.png
Voor degene die het nog niet mee hebben gekregen, we gaan naar een camping in Callantsoog 1,5 km lopen van de zee en ongeveer een half uurtje van Den Helder. We mogen de caravan lenen van mijn schoonouders, dus dat is heel fijn!

We hebben niet mega veel plannen, een dagje naar Texel, een kijkje nemen bij het Marinemuseum, uiteraard naar het strand (als het aan mij ligt iedere dag sowieso eventjes!), misschien een keer over de Afsluitdijk, beetje winkelen en ga zo maar door. We krijgen nog vrienden van ons een weekendje te logeren, dus het gaat vast en zeker heel gezellig worden 🙂 !

Dus dan weten jullie dat ook weer ! Hebben jullie nog vakantieplannen of zijn jullie al op vakantie geweest ? En hebben jullie misschien nog tips die we zeker moeten bekijken ? Ik ben benieuwd, reageren mag in de comments.

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Op vakantie !

 1. Peter
  augustus 15, 2015 at 8:50 pm

  Heel veel plezier op vakantie en geniet ervan, en een heel mooi blog kelly.

  • Kelly
   augustus 15, 2015 at 8:52 pm

   Dankjewel Peter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge