Op werkdagen bloggen v.s. om de dag bloggen

blogOp werkdagen bloggen of om de dag bloggen, that’s the question. En dan niet dat ik zelf alleen maar op die dagen blog, maar dat dan de artikelen online komen. Een lastige keuze vind ik het!

Het voordeel van op werkdagen bloggen is dat er 5 dagen achter elkaar iets online komt dat van fatsoenlijke kwaliteit is. In het weekend merk ik dat de bezoekersaantallen wat dalen, logisch, ik lees in het weekend ook minder snel artikelen. Dan heb je andere dingen om mee bezig te zijn.

Het nadeel is dat ik dan het liefst voor 5 dagen leesvoer heb klaar staan, en dat lukt soms niet. Dus dat is wel een strijd om me bij neer te leggen.

Het voordeel van om de dag bloggen is dat er de hele week wat online komt. Een dagje leesvoer, een dagje rust, etc. En ik heb tussendoor wat meer tijd om te schrijven.

Het nadeel dan weer is dat bijvoorbeeld artikelen waar ik trots op ben minder gelezen worden.

Ik vind het maar lastig om een keuze te maken ! Vooralsnog denk ik dat mijn voorkeur uit gaat naar doordeweeks artikelen en in het weekend niks, of als ik graag wat kwijt wil. Maar wat vinden jullie eigenlijk fijn ? Ik ben benieuwd !

xxx

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge