Over Kelly en TDN

Leuk dat je iets te weten wil komen over mij, Kelly, en The Dutch Notebook!

trots

Kelly:
Mijn naam is dus Kelly. Ik ben geboren op 30 november 1994, wat mij momenteel 21 jaar maakt.
Ik woon in een dorpje vlakbij Roermond. Momenteel woon ik nog gezellig bij mijn ouders en zusjes, maar binnenkort ga ik samen wonen met mijn vriend Kenneth.

Doordeweeks volg ik de opleiding Manager Transport & Logistiek, waarvan ik nog 2 jaar te gaan heb. De ultieme toekomstdroom is een eigen transportbedrijf te beginnen met Kenneth. Hij is namelijk vrachtwagenchauffeur in het binnenland. Dus dan zouden we al een goed begin kunnen maken! Maar voor nu zou ik heel graag eerst nog een paar jaartjes werken als transportplanner.

In mijn vrije tijd blog ik natuurlijk graag, maar als ik dat niet aan het doen ben ga ik ook graag mee op de vrachtwagen. Maar dat is alleen op doordeweekse dagen en een enkele keer op zaterdag. En verder vind ik het ook heel leuk om te bakken, fotograferen, kamperen, nagels te lakken, winkelen, lezen en ga zo nog maar even door!

Als je meer wilt weten mag je dat natuurlijk altijd vragen via de comments of de contactpagina!

over

The Dutch Notebook:
Deze website is eigenlijk een soort van notitieboek en het vervolg van Kelly’s Blog. Met The Dutch Notebook wil ik graag een nieuw begin maken met een betere vormgeving, een meer volwassen naam, en een wat meer internationale naam mocht ik ooit nog de behoefte krijgen om Engels te gaan schrijven.

Als je The Dutch Notebook onder een categorie moet laten vallen kies ik voor persoonlijke lifestyleblog. Ik probeer hier namelijk 3 keer per week een persoonlijk artikel, een lifestyle gerelateerd, of een food gerelateerd artikel te plaatsen. Op het moment heb ik nog geen mogelijkheid om dagelijks te bloggen, daarvoor heb ik het momenteel nog te druk met school. Ik hoop dat ik hier in de toekomst verandering kan brengen, maar voor nu is het niet anders.

slider5

Samenwerkingen:
The Dutch Notebook heeft al te maken gehad met een aantal samenwerkingen. Hieronder zie je een overzicht van alle logjes die ik voor bedrijven heb mogen schrijven.

Review: Otterbox Strada Folio Case Samsung S6

Review: Nude Audio Move S Bluetooth speaker

New in: Casio horloge LA670WEA-7EF Retro

Review: Cygnett ChargeUp Pocket 2500

Monday Journal| Food, opladers en een baardagaam

Lifestyle| Inspiratie retro interieur

Review: Energy + NASA traagschuim kussen