Overig| 2-in-1 detachable hoesje + winactie

detachable hoesjeEen tijdje geleden werd ik door Telefoonhoesjestore gecontacteerd over hun telefoonhoesjes en of ik interesse had om een hoesje uit te kiezen. Daar zei ik geen nee tegen, aangezien ik altijd nieuwsgierig ben naar nieuwe dingen en andere webwinkels. Ik koos voor een wit 2 in 1 detachable hoesje dat ik vandaag met jullie wil delen.

Normaal gezien ben ik wat sceptisch over het reviewen van telefoonhoesjes, ik vind het leuk om te doen, maar wat vertel je nou in hemelsnaam.

 photo DSCN2972_zpsyw0gn7d8.jpg
Telefoonhoesjestore, let op met één S, is een hele rustige website en makkelijk in gebruik. Ze verzenden gratis, en als je voor 16.00 uur bestelt heb je het de volgende dag in huis ! Top ! Ze verkopen voor veel verschillende soorten telefoons en tablets hoesjes. Zo vind je er ook Motorola Nexus 6 hoesjes. Maar goed ik mocht op jacht naar een Samsung Galaxy S6 hoesje.

Eigenlijk had ik geen eisen aan het hoesje dat ik graag uit wilde proberen, alleen dat ik het nog niet eerder had gezien en het moest vakjes hebben. En dat bracht me uit eindelijk bij het 2-in-1 detachable luxe booktype hoesje.

 photo DSCN2977_zpsyljroxpm.jpg
Het hoesje kost €15,95, wat ik eigenlijk geen geld vind voor dit soort hoesjes. Hij is gemaakt van kunstleer, met een magnetische sluiting en het heeft 2 kanten om pasjes in te doen. Een soort beurs dus! Dat vond ik echt wel een pluspunt. Verder is hij ook handig wanneer je geen tas wilt meenemen, je doet je pasjes erin, eventueel wat briefgeld, je telefoon en dan heb je het belangrijkste bij je. Ook een pluspunt!

 photo DSCN2986_zpsoczyqovx.jpg
Toen ik het pakketje uitpakte kwam ik er eigenlijk pas achter dat het uit elkaar te halen viel. Dit doordat het siliconenhoesje van binnen een magneet heeft dat zich vast klikt op het soort beursje. Eigenlijk geen ramp, maar vriendlief en schoonbroer vonden het wel interessant om te kijken of je telefoon eruit kon vallen. Kortom na een paar keer geschud viel inderdaad mijn telefoon met het siliconenhoesje eruit. Dat vond ik wel een minpunt. Wat ik ook nadelig vind is dat het geen broekzakformaat heeft, het is eigenlijk meer een clutch. Maar goed, dat is verder niet iets om over te vallen.

 photo DSCN2970_zpsngchsywb.jpg
Ik mag jullie ook gelukkig maken met maar liefst €20,- shoptegoed om een leuk hoesje uit te zoeken ! Wat moet je daar nou voor doen ?

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres dat je meedoet.
 • Like de Facebookpagina van zowel The Dutch Notebook en Telefoonhoesjestore
 • Voor extra kans: Retweet op Twitter: “Ik doe mee aan de wedstrijd van @Kellyke1994 in samenwerking met @Telefoonhoesjesstore! Jij ook ? #thedutchnotebook #winactie” +1
 • Nog meer extra kans: Repost de instagramfoto die je vind op mijn Instagram, met daarin @telefoonhoesjestore en @thedutchnotebook getagd zodat we je kunnen vinden! +1
 • De wedstrijd loopt tot 1 april en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!

Ik ben in ieder geval erg blij met mijn nieuwe hoesje! En mocht je nou een Samsung Galaxy S6 Edge hoesje zoeken, die vind je daar ook ! Doen jullie mee met de winactie?

xxx

 

 

Comments

comments

6 comments for “Overig| 2-in-1 detachable hoesje + winactie

 1. michelle
  maart 11, 2016 at 10:31 am

  Ja winnennnnn!!!

 2. Anna
  maart 12, 2016 at 8:46 pm

  Leuk zeg! Ik doe mee!

  • maart 13, 2016 at 11:52 am

   Leuk! Like je dan nog wel even de facebookpagina’s? Anders kan ik je er nog niet bij zetten

 3. maart 13, 2016 at 10:56 am

  Ik doe graag mee
  (de link naar je FB doet het niet)

  • maart 13, 2016 at 11:52 am

   Leuk! Okeej vreemd, dankjewel voor de tip in ieder geval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge