Overig| Daar ben ik weer!

aanpassinkje
Mag ik even een zevende hemel geluidje horen ? TDN is welgeteld 34 uur offline geweest ! 34 uur teveel voor mijn gevoel. Maar gelukkig heb ik een thema gevonden wat voor nu bij TDN past. En dat geeft mij toch een portie rust !

Ik wilde zondagavond het thema veranderen, maar dat ging helaas niet zo gemakkelijk. Ik verwijderde het thema zonder erbij na te denken. Ik was namelijk verre van blij met het feit dat er al zoveel mensen hem hadden. Om de simpele reden dat ik geen copycat wil lijken, ik wil uniek zijn, en hoe moeilijk dat ook eigenlijk is met gratis thema’s. Weet ik voor 99,9 % zeker dat deze lay-out niet zoveel voor komt onder de bloggers. En verbeter mij als het anders is !
Maar goed, gisteren was ik voor de laatste dag van de vakantie mee op de vrachtwagen. Dus ik kon niks veranderen hier. Frustrerend! Maar ik kan niet alles willen, dus moest ik hiermee wachten tot gisterenavond. En na een hoop gepuzzel, gevloek, en frustratie, heb ik dan eindelijk een lay-out gevonden waarvan ik denk, ja daar kan ik weer even mee vooruit. Licht, zwart, wit, grijs, rode details. We gaan er gewoon voor !

Dus hiermee wil ik het voor nu eventjes gaan doen. Hopelijk vinden jullie hem zelf ook prettig werken ! Wat vinden jullie?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge