Overig| Er was eens..

layoutGoedemorgen ! Er was eens een meisje dat gek was op webdesign en een eigen blog had. Ze heette Kelly en veranderde regelmatig haar layout naar iets nieuws! Want dat vond ze nou eenmaal een van de leukste dingen om te doen..

En zo zit je alweer voor een vernieuwde The Dutch Notebook. Lekker licht en rustig, een beetje meer volwassen. En de kleuren zijn scherper, eigenlijk gewoon exact de kleuren die ik voor ogen heb. Dus ja, de keuze om de layout van Tasty Food Notes hier naar toe te zetten was snel gemaakt.

Tasty Food Notes loopt op het moment op een zij spoor. Ik heb er gewoon simpelweg geen tijd voor, maar de site staat er dus als ik wil beginnen kan ik dat gelijk! Maar eerst wil ik van The Dutch Notebook wat gaan maken. Dus nadat ik gisteren zei dat ik het niet zou doen, bleef het toch kriebelen. Het moest rustig en licht. Lekker plain, met een kleuraccent. Die keuken die ik voor ogen heb, dat is eigenlijk wat je nu voor ogen hebt.

De mobile website plugin heb ik uitgezet. Ik vind deze er persoonlijk mooier uitzien, en het heeft toch net wat meer de rust die ik daar ook belangrijk vind. Verder zul je hier en daar nog wat kleine aanpassinkjes tegen gaan komen. Foto’s die veranderen, foto’s die erbij komen, dat soort dingetjes. Dat is eigenlijk nog steeds mijn hobby. En nu heb ik ook weer motivatie om er voor te gaan. Niet dat ik die nog niet had, maar bij een nieuwe layout horen mooie blogposts. En daar wil ik toch meer naar gaan streven.

Maar goed, je zit dus nu voor de vernieuwde The Dutch Notebook. En ik zit nu voor mijn vernieuwde grote notitieboek met een maandplanning. Dus ik denk dat de match nu wel gemaakt is!

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over dit resultaat, hier en daar nog een aanpassing en dan is hij perfect ! Wat vind jij ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “Overig| Er was eens..

 1. februari 10, 2016 at 10:50 am

  Haha, met hetzelfde thema als jij kan ik er niks negatiefs over zeggen šŸ˜› vind ‘m gewoon lekker basic maar wel strak! Met je eigen leuke logo’tje erbij, super šŸ™‚

  • februari 10, 2016 at 10:55 am

   Haha wauw! Jij ook al ! Het is me bij niemand opgevallen.. Gelukkig zijn de details anders! Dankje šŸ™‚

 2. februari 10, 2016 at 9:41 pm

  Toevallig heb ik hem ook, haha! Maar hij is inderdaad erg leuk

  • februari 12, 2016 at 6:13 am

   Volgens mij hebben er veel hem haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge