Overig| Swap time

swapSinds januari zit ik in een what’s app groep met een aantal bloggers. En na een tijdje appen kwamen we op het idee om een swap te doen! Dat leek me al een tijd leuk om te doen, dus ik deed mee. En vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn swap doos zat!

We hadden een maand de tijd om alle cadeautjes bij elkaar te zoeken en dat werd dan uiterlijk 29 februari verzonden ! 1 maart kwam mijn doos aan die ik van Beaudine kreeg en ik ben echt heel blij met wat ze voor me heeft gekocht. Het is namelijk precies wat ik leuk vind!

 photo swaptime_zpsudzkojph.png
 photo DSCN2958_zpskziz8ast.jpgEerst kreeg ik dit leuke kaartje met de boodschap dat alles apart was ingepakt met een cijfer erop en op categorie met een andere print inpakpapier ingepakt. Daarna ging ik op jacht naar de cadeautjes tussen het krantenpapier.

 photo DSCN2954_zpsdpjuhapu.jpgDe eerste 4 cadeautjes hadden te maken met mijn liefde voor notitieboekjes en pennen. Zo kreeg ik een mooi zwart notitieboekje, leuke fineliners, schattige stickynotes en een opbergdoosje dat ik zo zelf had kunnen kopen!

 photo DSCN2949_zpslttx8exe.jpgDe volgende 4 hadden te maken met bakken! Ik kreeg een leuk receptenboek voor het maken van cakepops, iets wat ik nog steeds wil proberen. Een pak voor het maken van cakepops, dat voegt de daad bij het woord, nu kan het ook echt gaan doen :). Ook gaf ze me groene stokjes, en toevallig wilde ik die een paar weken terug kopen om cakepops te gaan maken, gelukkig dat ik dat niet heb gedaan haha! En er zaten sprinkles bij om deze schattige lolly’s mee te kunnen versieren.

 photo DSCN2950_zpsd1v0z6kb.jpg
En de laatste 6 cadeautjes hadden te maken met mijn chocoladeverslaving en Coca Cola! Ik kreeg een KitKat, een zakje M&M’s (daar had ik serieus al weken zin in!) en een daim. Maar ik kreeg ook een blikje gewone Coca Cola, met een print van Just Dance op, die bewaar ik dus. Want die print heb ik nog niet! Een blikje met Coca Cola cherry, die gewoon altijd lekker is. En last but not least kreeg ik dit gave blik van Coca Cola ! En deze had ik nog niet, dus daar ben ik ook heel blij mee!

 photo DSCN2952_zpsqthuwdxx.jpg

Lieve Beaudine, dankjewel voor dit super leuke pakket ! Ik ben er echt mega blij mee, je hebt dingen gekozen die ik zelf ook zo zou kopen. Schot in de roos 🙂 Dus nogmaals, dankjewel!

Mijn lootje was van Mira ! Als je wilt weten wat ik voor haar kocht moet je even hier kijken. De andere meiden die mee deden zijn Evy, Marjolein, Bettie, Marloes en Mariska!

Ik ga gauw met mijn spulletjes rommelen! Die cakepops bakken en notities opschrijven. Wat vind jij het leukste cadeautje?

xxx

Comments

comments

13 comments for “Overig| Swap time

 1. maart 7, 2016 at 6:35 am

  Wauw wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Ik ken het idee wel maar heb er nog nooit aan meegedaan. Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…I’m Back!! Did you miss me?!My Profile

  • maart 7, 2016 at 11:13 am

   Ja he 🙂 Echt leuk om eens te doen ! Liefs

 2. maart 7, 2016 at 8:26 am

  Jij hebt ook al zo leuke cadeaus gehad! Iedereen is zo blij volgens mij 😀 echt super!
  Mariska onlangs geplaatst…Mango cupcakes | ReceptMy Profile

  • maart 7, 2016 at 11:13 am

   Ja het is echt een geslaagde actie geweest 😀

 3. maart 7, 2016 at 11:32 am

  Ah super leuk! ik heb dit vaker voorbij zien komen 🙂 Zelf heb ik laatst aan #Epic meegedaan, ook super leuk. Je bent lekker verwend meis.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Photo diary #63 Ikea bezoekje & winactieMy Profile

  • maart 7, 2016 at 2:07 pm

   Oh ook heel leuk 🙂 Wil ik ook nog wel eens n keer doen ! Ja, ik ben er erg blij mee!

 4. maart 7, 2016 at 2:33 pm

  Wat een leuke cadeautjes heb je gehad! Leuk zo’n swap, had er nog niet eerder van gehoord! 🙂
  Lianne onlangs geplaatst…Pot vol Brownies + etikettenMy Profile

 5. maart 7, 2016 at 3:11 pm

  Wat een super leuke cadeautjes heb je gekregen!! Heeft Beaudine echt super goed uitgezocht. Ik vond het ook een zeer geslaagde swap.

  • maart 7, 2016 at 10:19 pm

   Jaa, ben er heel blij mee! Ik ook, voor herhaling vatbaar!

 6. maart 8, 2016 at 10:07 am

  Wat een leuk pakket zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge