OWNOH #6 Zweedse balletjes op zaterdag

Zweedse balletjesHet leuke van het kopen van een huis vind ik toch wel het winkelen. En dan vooral op zaterdag naar de IKEA over alle Zweedse balletjes lopen om te kijken of je wat leuks en betaalbaars vind. De drukte vind ik niks, maar het bezig zijn met inrichten vind ik heerlijk!

Ik denk dat we tot nu toe ongeveer 4 of 5 keer op de woonboulevard in Heerlen zijn geweest. Ik sowieso 1 keer meer, omdat ik mijn tas uit over enthousiasme heb laten staan.. Maar dat vertel ik verderop haha.

bouwkundigBij de IKEA hebben we in eerste instantie gekeken voor alle meubels, van bank tot kast, van keuken tot badkamer ideeën. De prijs/kwaliteitsverhouding vinden we prima daar, dus waarom ook niet. Zo hebben we wel wat dingen gevonden daar die we willen hebben. De keuken hebben we ontworpen met de keukenplanner. Daarvoor moeten we hen nog laten komen als we de keuken van nu eruit hebben gebroken. Ook hebben we er wat kleinere dingen gekocht al, bijvoorbeeld de borden, mokken en bestek. Maar het is vast en zeker niet de laatste keer geweest daar, tenslotte hebben we ook een leuk bureau gezien daar, en hebben we nog een eettafel nodig. En natuurlijk vond ik de Zweedse balletjes, en het ijs, en de smoothies, helemaal niet erg. Dus dat komt vast wel goed, haha!

meubelsVoor de woonkamer twijfelden we tussen de IKEA en marktplaats. Maar uiteindelijk kozen we voor geen van beide. We zagen een krantje van Woonsquare en wilde daar graag eens gaan kijken. Jordy, mijn schoonbroer, was er al een keer eerder geweest. Hij was er heel positief over en wilde ook graag mee. Dus zo gingen mijn zusje en ik met de heren naar Heerlen. We kwamen terecht in een hele fijne winkel, met een vrolijke sfeer, geen medewerkers die aan je kont plakken en mensen waarmee je een prijsje kan maken. We vonden een hele gave set, met mooie banken erbij. We konden op afroepbasis een order laten maken. Dus dat deden we, en ik was dolgelukkig. Lekker dubbel, want we hadden nog niet definitief een huis haha.

Maar doordat ik zo overenthousiast was heb ik wel doodleuk mijn tas bij die set laten staan. Woeps! Winkel was ook nog eens dicht op zondag, dus zaten mijn ouders en ik op maandagmorgen weer in de auto naar Heerlen! Wel 2 vliegen in een klap, ik mijn tas terug en mijn ouders hadden de meubels gezien.

Wat ik wel heb geleerd is dat je moet proberen de IKEA doordeweeks te bezoeken, dan hoef je niet over de Zweedse balletjes heen te lopen. Maar goed, binnenkort gaan we weer eens rond snorren daar. Vinden jullie het ook leuk om in winkels als de IKEA rond te lopen ?

xxxkelly.png

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge