Pasen inspiratie

pasen
Over anderhalve week is het alweer tijd voor Pasen ! De paastakken steken over al uit en ook de versieringen komen te voorschijn. Maar er is natuurlijk niks leukers om lekker zelf te knutselen en dan te showen! Dus ging ik op jacht naar inspiratie en die zet ik vandaag voor je op een rijtje !

 photo pannekoek konijn_zpseljoe868.jpg

Allereerst deze lekkere pannekoekjes ! Dat lijkt me echt leuk om zo te serveren ! Ik denk alleen dat ik van dat besje een toefje slagroom zou maken, alsof t een fluffy staartje is.

 photo paasei cupcake_zpsbrzwvwju.jpgCupcakes met een paaseitje erin. Als ik dat vroeger probeerde smolt me alles, maar met blijven proberen kom je er wel denk ik ! Dus ook deze zou ik willen maken, miss wel met zo’n salted caramel paaseitje.

 photo eistrip_zpsoxytatzo.jpg

Dit vond ik echt een heel tof idee ! Met van die verfstrookjes eitjes maken en dan er slingers van maken. Het enige wat je nodig hebt is een kluswinkel in de buurt en een touw. Super gezellig!

 photo ballonnendraad_zpsgjoex74r.jpg
En dan hebben we dit leuke idee nog ! Hier is weliswaar wat meer werk voor nodig, maar ontzettend leuk om te doen. En ook leuk om ergens neer te leggen wanneer je verstoppertje doet met eieren ofzo !

Ik word in ieder geval helemaal blij van deze vrolijke ideeën ! Dus ik zou zeggen haal de spulletjes gauw in huis en laat van het weekend je creativiteit de vrije loop gaan ! Hebben jullie nog leuke knutselideeën ?

xxx

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge