Persoonlijk| 2015

2015Goedenavond allemaal! Of ik vermoed goedemiddag na het uitslapen van een kater, want nu lees je dit natuurlijk niet! Het was niet mijn bedoeling om een 2015, oudjaarsdag artikel te gaan maken met een overzicht van het afgelopen jaar. Ik wilde een tag invullen, maar dat doe ik morgen, want daar heb ik de tijd niet meer voor gevonden. Wel kwam er wat in mij op en dat heb ik op geschreven, en ik bedacht me dat het geen kwaad kon dit ook hier te delen. Zie het als een brief aan 2015!

2015,

Het is weer oudejaarsavond, de avond waarop ik relativeer maar ook in mijn achterhoofd het afgelopen jaar stilletjes de revue laat passeren en een momentje alleen heb. Weer even komen alle emoties voorbij, net zo intens als dat ze op het moment zelf waren. Een lach, een traan, een zwaar gevoel en een licht kriebelend gevoel in mijn buik. 

Alweer een jaar voorbij! Met hele mooie hoogtepunten, bijvoorbeeld de trip naar Engeland, de reünie van mijn schoonfamilie, ons weekje Zeeland en Callantsoog, en de lancering van uiteindelijk The Dutch Notebook. Maar ook hele diepe punten, als de terugkeer van paniekaanvallen, de angsten die terreur met zich meebrachten, en nog wel wat dingetjes. Het is een cliché om die punten te noemen, maar het is gewoon zo. Volgend jaar krijgen we er weer. Je wordt er sterker van, maar op oudjaarsdag word ik toch weer stiekem even klein.

Je kijkt nog eens extra omhoog, bedankt de sterretjes nog een extra voor hun support. En je hoopt dat ze met z’n allen aan de zeup en oliebollen zitten. Je weet het niet, maar het idee is wel fijn.

Bedankt 2015, voor de mooie momenten, voor de ***** momenten, voor de nieuwe dingen en de dingen die er niet meer zijn! De uitdagingen en de appeltje eitjes. Je was een leuke uitdaging en ik geloof dat ik wel geslaagd ben. 

2015, Tot nooit meer ziens!

Mocht je dit vanavond nog lezen wens ik je een hele mooie avond nog. En anders wens ik je veel sterkte met de kater of de buikpijn van teveel lekkers! Mijn nieuwjaarswensen krijgen jullie in het nieuwe jaar! Lieve lezers en lezeressen, familie en vrienden die mij hier volgen, dankjewel voor het lezen van al mijn logjes dit jaar ! Volgend jaar zie je hier een overzichtje. Tot in het nieuwe jaar!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Persoonlijk| 2015

 1. januari 1, 2016 at 2:04 am

  Hihi ik wil jou ook nog een fijne nacht wensen!! Ik maak het niet te laat dus denk dat het wel mee gaat vallen met de kater.
  Jij alvast sterkte met je kater morgenvroeg! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Tag | Happy New Year tagMy Profile

  • januari 1, 2016 at 10:41 am

   Mijn avond/nacht bestond uit sisi no bubbles en coca cola haha! Dus gelukkig geen kater alleen moe van te weinig slaap haha. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge