Persoonlijk| Doelen voor 2016

doelen
Goedenavond! Tijd voor weer een nieuw logje, gisteren liep even scheef, en vanmorgen ook, maar gelukkig vind je hier al een aardig voorraadje aan artikelen. Maar goed, vandaag wil ik met jullie mijn doelen voor 2016 doornemen. Ik heb er een aantal, dus laten we maar gewoon beginnen!

Persoonlijke doelen:

 • Samenwonen:
  Deze wil ik als eerste even met jullie doornemen, aangezien ik in de tag sunday zei dat ik dat als doel stelde voor 2016. Nou zal ik je heel eerlijk zeggen, het is een doel, maar een doel dat alleen wordt uitgevoerd als het realistisch is. EN voor mij is het al gelukt wanneer we weer een paar stappen verder zijn.. Dus denk aan wat meer spulletjes voor de uitzet, wat meer informatie, wat meer op het oog wat betreft we graag willen. Als dat al georganiseerd kan worden ben ik al heel blij, dat zijn namelijk weer wat stapjes dichterbij en dat is mijn doel voor 2016 😉 Dat wilde ik even gezegd hebben, haha.
 • 2e leerjaar halen:
  Dat is mijn voornaamste doel voor dit jaar. Overgaan naar leerjaar 3, ik wil niet zoals op de middelbare school nog ergens blijven plakken omdat het niet lekker gaat. Als het even kan wil ik dus gewoon door naar leerjaar 3 in een keer. En tot nu toe ziet het er naar uit dat dat gaat lukken, maar we zijn er nog niet, dus nog even gassen!
 • Paar kilootjes minder
  Zoals iedereen heel hard gilt op 1 januari, gil ik mee dat ik best wel wat minder zou willen wegen. Het hoeft niet heel veel te zijn, maar als mijn buikje al wat minder zou zijn, that would be great ! Maar niet teveel, ik hou liever mijn curves 😉
 • Engeland!
  Als het aan mij ligt zou ik dolgraag nog een  keer naar Engeland gaan. Het hoeft niet lang en ook niet ver, maar gewoon weer even wat Engelse lucht snuiven. Genieten van het uitzicht, de mensen, het eten, ja ik wil graag weer even terug!

The Dutch Notebook doelen:

 • Meer vooruit werken
  Dat is eigenlijk het hoofddoel voor aankomend jaar, ik wil graag 5 dagen in de week wat online hebben staan. En dit ook niet overhaast hoeven te schrijven. Dus lekker in het voren! Ik ben benieuwd of me dat gaat lukken! Maar een transportplanner plant, dus dat wordt hier ook leren plannen.
 • Iedere dag ploggen
  Dat wordt nog even een klusje, en hoe ik dat hier ga indelen is mij op het moment ook een groot raadsel. Maar de bedoeling is toch echt 365 dagen te gaan ploggen. En hopelijk lukt dat ook!
 • Meer social media
  Aankomend jaar wil ik me wat meer bewegen op social media. Wat meer twitteren, foto’s maken, Facebook bijhouden en artikelen delen op bloggers groepen. En ik zou graag mijn volgers willen vergroten op alle vlakken, maar dat ga ik hier niet in aantallen vertellen, dat zou namelijk ook teleurstellend voor mij werken 😉

Zo dit waren weer genoeg doelen! Ik moet ze ook allemaal zien waar te maken, dus ik krijg het er druk mee. Hebben jullie doelen voor 2016 ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

7 comments for “Persoonlijk| Doelen voor 2016

 1. december 29, 2015 at 6:56 pm

  Lijken me goede haalbare doelen! Ik wens je een goed en mooi jaar toe!
  Mariska onlangs geplaatst…Shine, shimmer en sparkle met oud en nieuw!My Profile

  • december 29, 2015 at 9:20 pm

   Dankjewel ! Ik wens jou hetzelfde !

 2. december 29, 2015 at 11:10 pm

  Ik wens je een heel erg mooi 2016 toe! Samenwonen is zo leuk! Ik hoop dat het jullie gegund is in 2016, net als al je andere doelen!

  • december 30, 2015 at 5:27 am

   Jij ook een erg mooi 2016! Dankjewel!

 3. oma
  december 30, 2015 at 8:04 am

  Kelly, ik denk dat het te realiseren is. Heel veel succes ermee. Liefs oma

 4. december 31, 2015 at 1:17 pm

  Wat een goede doelen heb jij opgesteld! Vooral dat meer vooruit werken is ook echt op toepassing voor mij! Ik denk dat je een heel eind kunt komen met deze doelen. You go girl! Fijne jaarwisseling alvast! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Tag | Happy New Year tagMy Profile

  • december 31, 2015 at 2:29 pm

   Ah wat lief! Ja, dat is soms nog best moeilijk. Ik hoop het, dankjewel 🙂 ! Jij ook een fijne jaarwisseling alvast! ) liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge