Persoonlijk| I am still alive !

aliveZo daar ben ik weer ! Eigenlijk wilde ik dinsdag weer beginnen met bloggen, maar er kwamen wat dingetjes tussen waardoor dat niet ging lukken. Geeft niks, i am still alive, en vandaag praat ik jullie voor een groot gedeelte bij !

 photo omgeving koblenz_zpswv8knro9.jpg
Zoals jullie zaterdag al konden lezen waren Kenneth en ik een weekendje weg. We verbleven in Lahnstein, een plaatsje vlakbij Koblenz. Echt machtig mooi ! Tussen de bergen, de dorpjes in de dalen, en echt die authentieke panden. Ik heb mijn ogen uitgekeken en ook regelmatig mijn billen bijeen geknepen, 12% omhoog, 8% omhoog, precies langs een rand af, brrr. Maar indrukwekkend, en ik denk ook zeker niet de laatste keer dat we daar zijn geweest. We verbleven overigens in het Wyndham Garden Hotel, heel mooi, maar daar betaal je natuurlijk ook voor ;). Ik zal binnenkort een wat uitgebreider logje schrijven met wat meer foto’s en wat we hebben ondernomen daar !

Verder had ik zaterdag ook verteld dat het nog niet helemaal klopte voor mijn gevoel op TDN. Het voelt nog steeds als een verplichting om te bloggen en dat gaat natuurlijk niet. Ik heb school dat de eerste plaats heeft, en daarnaast ook de andere dingen waar tijd en energie in gaat zitten. Heel leuk allemaal, maar dat maakt dat TDN af en toe naar een 3e plaats moet schuiven. En alhoewel dat ook moet kunnen, TDN is tenslotte nog steeds gewoon een hobby, vind ik dat lastig te accepteren. Daarom ga ik nu proberen om gewoon te bloggen als ik inspiratie heb. Niks verplichts, gewoon als een ECHT notitieboek, schrijven wanneer ik daar behoefte aan heb. TDN is heel belangrijk voor mij, het is een uitlaatklep, maar je moet niet schrijven om het aantal, je moet schrijven om de passie. Dus dat is waar ik nu naar ga streven. De ene keer 5 logjes in de week en de andere keer misschien maar 3 of 2, net hoe het uitkomt. En als ik ineens een bom van inspiratie heb waarbij er meerdere logjes geschreven worden, dan zie je dat vanzelf terug in het ritme. Easy peasy toch?

 photo zweedse kipballetjes_zpsj5wy9mu1.jpg
Aan het begin van het jaar vertelde ik dat we dit jaar ook weer wat stappen vooruit wilde zetten omtrent het samen wonen. En daar zijn we momenteel heel druk mee bezig, ik wil er nog niet teveel over vertellen, maar we hebben in ieder geval wel al wat op het oog. Maar goed, daar komt meer bij kijken, dus als ik alles in definitieve zin weet, ga ik hier natuurlijk een uitgebreid logje over schrijven. Misschien wel leuk om jullie in dit proces mee te nemen.

En wat ik trouwens ook wil gaan doen is meer met Youtube werken. Mijn neef heeft zo’n ontzettend toffe vlog in elkaar gezet, ik wilde gelijk ook weer beginnen. Want eerlijk gezegd durfde ik niet helemaal meer, maar ik ga het gewoon doen. Van mijn schoonbroer krijg ik een programma waarmee ik filmpjes kan gaan bewerken en wie weet dat ik dan ook beter uit de voeten kan ermee. We gaan het zien ! Ik zal trouwens het filmpje van mijn neef hieronder zetten:

Zo ik heb weer genoeg gekletst ! Jullie gaan in ieder geval weer meer van mij zien als de afgelopen tijd. Stukjes waar dat extra vleugje passie in zit ! En ik ben wel benieuwd, hoe gaat het met jullie ?

xxxkelly.png

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge