Persoonlijk| TDN goes Engeland

EngelandVorig jaar oktober ging “Kelly’s Blog naar Engeland” en dit jaar gaan we weer ! Dit maal gaan we in mei, kortom TDN goes Engeland ! En omdat ik niet kan wachten leek het me leuk om vandaag gewoon even lekker te kletsen over de planning tot nu toe, hoe we gaan, waar we verblijven en nog meer.

Zoals jullie wellicht wel in de gaten hadden ben ik helemaal verliefd geworden op Engeland. Waarom ? Door de omgeving, de taal en de mensen! De omgeving is machtig mooi, de oude gebouwen, de bergen, de landschappen, het is gewoon adembenemend. En eerlijk is eerlijk, ik vind de winkels en de supermarkten natuurlijk ook heel gaaf. Ze zijn anders dan hier, en dat is iets wat me altijd nieuwsgierig heeft gemaakt haha. Ook het eten vind ik er heerlijk! De mensen zijn te verstaan en ik kan mezelf ook verstaanbaar maken en dat is ook wel prettig. En de mensen zijn zo vriendelijk, i like it!

 photo boot_zpsaaeui10k.jpg
We gaan in de meivakantie samen met mijn jongste zusje. De eerste keer dat Kenneth en ik “zo” ver weg gaan zonder ouders. Gelukkig logeren we bij mijn oom (hi Dave!), dus we hebben wel iemand die we kennen als er iets is. We gaan weer per boot via Duinkerke, dat wil zeggen heel vroeg op, aangezien we de boot van 6 uur hebben ! Om 2 uur moeten we in de auto zitten en dan zijn we om 7 uur Engelse tijd in Engeland. En dan zijn we 6 dagen daar, want de boot terug gaat pas om 8 uur ’s avonds.

 photo ramsgate_zpsigp3o7xf.png
De bedoeling is om die dag gelijk door te rijden naar Brighton, omdat dat toch wel iets is wat we persé weer gezien willen hebben. Ik bedoel, Choccywoccydoodah here I come! Verder staat een bezoekje aan Blue Water ook weer op de planning. En ik zou ook wel graag naar Canterbury, Margate, Ramsgate en Hastings willen. Maar andere plaatsen lijken me ook heel tof om te bekijken. En een bezoekje aan de Tesco gaat ook niet ontbreken.

En zo kan ik er nog wel weer uren over gaan babbelen en blijven herhalen dat ik er zoveel zin in heb ! Ik ga jullie in wat updates meenemen, en wellicht dat ik dit keer echt ga vloggen in Engeland. Maar dat gaan we wel zien, eerst eind deze maand naar een hotelletje met Kenneth in Duitsland. Even quality time, waar ik ook erg naar uit kijk! Zijn jullie al eens in Engeland geweest ?

xxx

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge