Picturevlog: Ouwehands Dierenpark Rhenen

dagje ouwehands dierenparkHey allemaal, vandaag weer wat anders dan wat jullie tot nu toe gezien hebben. Donderdag zijn mijn zusje, Kenneth en ik naar Ouwehands Dierenpark Rhenen geweest. Ik heb er een hele hoop foto’s gemaakt, maar wilde er toch een aantal met jullie delen. Maar niet via een plog, daarmee heb ik jullie afgelopen week meer als genoeg gek gemaakt. Dus heb ik wat anders bedacht.. Een picturevlog !

Een picturevlog is een Youtube filmpje met meer foto’s en een klein beetje film. En dat is dus wat ik heb gedaan met wat foto’s en 2 filmpjes uit Ouwehands. Jammer genoeg zijn er 2 foto’s gedraaid. Het is een uitprobeersel, ook om te oefenen met video’s bewerken. Genoeg gekletst, klik gauw verder om te zien wat we hebben gezien in de dierentuin.

Ik hoop dat je het leuk vond! Zijn jullie al vaker bij Ouwehands Dierenpark geweest ? En wat vond je van het filmpje ? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Picturevlog: Ouwehands Dierenpark Rhenen

 1. augustus 23, 2015 at 10:19 am

  Wat een gave foto’s heb je allemaal genomen, heel leuk ik ben dol op de dierentuin!

  • Kelly
   augustus 23, 2015 at 10:25 am

   Dankjewel! Ik ook, kan er uren rond lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge