Plog #1 Kelly’s blog goes Callantsoog

plog #1 callantsoog

Goedemorgen allemaal! Nadat jullie gisteren mee konden kijken met wat ik afgelopen week heb meegemaakt, ga ik vanaf vandaag ploggen! Ik heb gisteren best veel foto’s gemaakt, die ik vandaag met jullie zal delen.

Zondag kwamen we aan en was het behoorlijk warm, dus we hebben vlug alles klaar gezet zodat we daarna lekker konden relaxen.
Na het avondeten vond ik het wel een goed idee om even naar het strand te lopen, dit zou volgens de camping 1900 meter zijn, maar na met ons appje te hebben gelopen waren het er 2300.. Achja, 1900 klinkt ook veel aantrekkelijker, haha! En zo hebben we toch weer even een goed stuk gelopen !

 photo tag_kellysbloggoescallantsoog_1439154181_zpsrxuzdg9h.jpg
Vroeger hield ik echt niet van het strand en de zee, maar nu kan ik hier uren van genieten. Die rust is zo heerlijk!

 photo ontbijt_zpszuwobgz2.png
Gisteren stonden we rond een uurtje of 9 op, maakte ik een ontbijtje en konden we gaan plannen wat we zouden gaan doen.

 photo lelystad_zpslubzkgdy.png
Het plan werd Lelystad en zo gingen we dus onderweg, op de heenweg gingen we over de Houtribdijk. Heel gaaf om in de verte Lelystad te zien liggen en als je je omdraait Enkhuizen te zien liggen.

 photo tag_kellysbloggoescallantsoog_1439205145_zps9vipuwzm.jpg
In Lelystad lunchte we gezellig bij de Bakker Bart en daarna liepen we het centrum in. En nou weet ik niet of we gewoon niet goed hebben gekeken, maar dat viel toch best wel tegen moet ik zeggen. Zo heel groot vond ik het niet en dat had ik van Lelystad wel verwacht. Wel kwam ik erachter dat ik een winkel heb, maar schijnbaar draaide hij niet zo goed, aan gezien alles weg moest.

Het was pas 2 uur, toen we uitgekeken waren in Lelystad, dus besloten we door te rijden naar Urk. En dan via de Afsluitdijk terug naar huis te gaan.

 photo urk_zpsprltszyl.png
Eenmaal in Urk keken we eerst in een winkelcentrum, kreeg ik een ijsje en vervolgens zijn we doorgereden naar het dorp. Buiten het feit dat ik het een heel apart dorpje vind, vond ik het centrum wel erg leuk. De boten in de haven, een paar leuke winkels zoals een boekenwinkel waar ik dit vond..

 photo tag_kellysbloggoescallantsoog_1439215139_zps5nxgjhia.jpg
Ja, eindelijk heb ik hem te pakken! Ik heb in Roermond gezocht, in iedere stad in Zeeland heb ik gekeken tot frustratie toe, in Lelystad.. Nergens kon ik hem vinden en eindelijk in Urk… Vond ik de laatste in het schap !Finally ! En ik ben er zo blij mee, hij is iedere cent waard, echt waar!

Na een bakje kibbeling besloten we dat het toch wel tijd was om richting de Afsluitdijk te gaan, aangezien we nog ongeveer 2 uur terug moesten.

 photo friesland_zps7klmq90l.png
Onderweg gingen we langs Sneek, dus nu ben ik ook in Friesland geweest, weliswaar er doorheen gereden, maar ik ben er geweest, haha!

 photo afsluitdijk_zpseqntkp6q.png
En daar is de Afsluitdijk ! We zijn er 3 keer gestopt omdat we dachten dat dat het midden en het monument was. Maar dat hadden we dus pas de 3e keer goed, haha.

 photo tag_kellysbloggoescallantsoog_1439229511_zps1tdx5vmc.jpg photo tag_kellysbloggoescallantsoog_1439234735_zps9xqx0erb.jpg
Een leuke, maar toch wel een beetje vermoeiende dag, aangezien we weer heel lang in de auto hebben gezeten. Dus na een soepje met een broodje, een paar kaartspellen en wat lekkers erbij zijn we toch maar gaan slapen.

En nu zit ik lekker voor de caravan dit voor jullie te typen. Kenneth is net wakker dus ik ga maar gauw broodjes afbakken zodat we kunnen ontbijten. En dan kunnen we gelijk kijken wat we vandaag gaan doen ! Maar dat lezen jullie morgen weer 🙂 !

Liefs,
Kelly

p.s. Via Instagram post ik de hele dag foto’s die je kunt bekijken via mijn instagrampagina of onder #kellysbloggoescallantsoog !

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge