Primark shoplog #2

primark shoplog #2

Wanneer je zomervakantie eraan komt heb je altijd van die gedachtes als “oja, dat moet ik nog even halen”. Alleen ontbrak bij mij de tijd ervoor tot gisteren. Vanaf vandaag heb ik vakantie en die luidde ik gezellig met mijn zusjes in door te gaan shoppen bij de Primark ! En vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien..

 photo DSCN0330_zpsiymi6ybk.png

Allereerst dit leuke pyjama shortje, de print vond ik onwijs leuk en eigenlijk had ik het niet helemaal nodig, maar in dit broekje kan ik volgens mij ook prima voor de caravan zitten. Hieronder zie je het printje van dichtbij en de schattige afwerking van het broekje.
 photo DSCN0332_zpsnrtrin6k.png

 photo DSCN0334_zpsfpd3gkc9.png

Aangezien mijn sokken steeds vaker gaatjes hebben of ik ze niet meer kan vinden.. Een lading sokken, zodat ik weer vooruit kan tot dat de wasmachine ze weer op eet, haha!

 photo DSCN0341_zpsbljec2iz.png

Dit leuke strandlaken was een van de redenen dat ik  naar de stad moest, en voor €5 laat ik deze dus echt niet liggen. Lekker languit op het strand ! Heb er nu al zin in.

 photo DSCN0336_zpscrkaoxcg.png

Toen zag ik deze leuke shopper hangen die je dus kan opvouwen en in een zakje kan stoppen. Nou toen ik het motief van het zakje zag moest hij al mee, maar na het zien van de afbeelding hoe hij er zo uit zou zien, jaa toen had ik echt geen andere keus meer. En aangezien bijv. de action binnenkort stopt met zakjes meegeven, moest ik toch iets.. (*uch* moet toch een reden hebben.. *uch*). En hieronder zie je het te leuke printje van dichtbij! photo DSCN0338_zpsms80fzrw.png

 photo DSCN0346_zpsxktpwa7o.pngAl langere tijd was ik op zoek naar een goede vervanger voor mijn leren jack. En ik wist al dat ik graag een spijkerjasje zou willen en nu heb ik hem eindelijk gevonden! Hij zit lekker en ik vind de donkere met lichte tinten erg leuk.

 photo DSCN0348_zpshm2ygnf3.png

Mijn 2e reden om naar de stad te moeten was een strandtas.. En eigenlijk was dat ook de hoofdreden om te gaan. Toen ik deze tas zag hangen vond ik hem strandtas waardig genoeg, en een plusje.. Ik kan hem zo ook nog voor ieder random doeleinde gebruiken. En aan de achterkant heeft het nog een handig ritsvakje! Ik en tassen.. Kan er geen goed woord meer over kwijt, ik ben gewoon een tassen gek.
 photo DSCN0350_zpsvmypi9rk.png

 photo DSCN0357_zps3rqjcyj4.png

Eigenlijk had ik een toilettasje niet echt nodig, ik had nog een blauwe.. Maar toen ik mijn zusje zag staan wilde ik hem ook! Veel leuker om met deze naar het toiletgebouw te lopen i.p.v. met een simpele blauwe! Hieronder zie je hoe gaaf dat crème wit, met die zilveren details combineert.

 photo DSCN0360_zpsuv114me7.png

Ach ja en zo zie je maar weer.. Mij moet je eigenlijk niet loslaten in de Primark, ik kom altijd met teveel thuis! Maar ik ben er weer happy mee! Herkennen jullie mijn probleem, of kunnen jullie wel heel doelgericht winkelen ? Ik lees jullie antwoord graag in de comments!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “Primark shoplog #2

 1. Tamara
  augustus 6, 2015 at 7:51 am

  Leuke spulletjes Kelly!. Ik ben nog nooit bij de Primark geweest, terwijl wij er toch 1 in Eindhoven hebben zitten. Ze zeggen altijd dat je zonder kinderen er naartoe moet. Nou dan ga ik dat misschien nog wel eens doen als Luca naar school is. 😉

  • Kelly
   augustus 6, 2015 at 7:33 pm

   Dankjewel! Zou je zeker ns moeten doen op n doordeweekse dag dan is het er ook niet zo druk 🙂

 2. augustus 6, 2015 at 10:45 am

  Leuke spulletjes heb je geshopt zeg! Ik vind vooral je pjama shortje (die idd prrriiimaaa voor de caravan kan haha) en die tas heel erg leuk. Dat printje op de tas lijkt echt zo’n Blond Amsterdam printje. Super leuk!

  Veel plezier met je spulletjes! 😀

  XX Rosie

  • Kelly
   augustus 6, 2015 at 7:34 pm

   Dankjewel! Haha ja hè ! Dat vond ik dus ook en voor €2 mag ik dan echt niet klagen 🙂 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge