Primark shoplog

primark shoplog

Vorige week donderdag ben ik met een vriendin lekker geweest shoppen in Venlo. En buiten de gezelligheid hebben we ook nog leuk kunnen shoppen bij de Primark. Ik ging er met niet al te veel verwachtingen naar toe, aangezien andere bloggers niet heel erg enthousiast waren over de nieuwe collectie.  Dus ik ging meer in de hoop met minion goodies thuis te komen. Maar het tegenovergestelde gebeurde ! Ik vond toch nog wat leuke items en die laat ik je vandaag zien..

 photo jumpsuit_zpsj6ekxnht.pngAllereerst zag ik deze jumpsuit. Ik zag de kleuren en ik was gelijk verliefd. Alleen dacht ik dat het een jurkje was.. En toen ik zag dat het een jumpsuit was, heb ik toch eerst 3 keer de winkel doorgelopen.. (Iets wat ik bijna standaard doe in de Primark, haha!) Daarna heb ik hem toch in mijn winkeltas gestopt, en ben hem gaan passen. Toen ik hem eenmaal aanhad, sloeg de twijfel toe, maar uiteindelijk dacht ik, ach wat, ik neem hem gewoon mee! Hieronder zie je trouwens een close-up van de print. Echt geweldig al die kleurtjes en printjes.

 photo jumpsuit print_zpsfv7rmcuy.png

 photo shortje_zpsjxa97doc.png

Toen ik op de helft van mijn eerste rondje was zag ik een rek met allemaal shortjes. Vroeger durfde ik nooit in een shortje te lopen, omdat ik me schaamde voor mijn benen. En tja, als je dan toch shortjes wilt gaan dragen moet je er wel hebben. Een tijd geleden had ik een leuke blauwe gekocht in Centro Oberhausen, maar met eentje kom je de zomer niet door. Dusja dan maar even er tussen kijken he.. En toen kwam ik deze leuke zwart witte tegen. Dus ook die moest mee !

 photo tas_zpsmoaypuph.png

 photo detail tas_zpsdfz8tkr0.png

Als er iets is wat ik altijd moet bekijken in de Primark, zijn het de tassen.. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, en voor een tas-a-holic is het gewoon de perfecte plek. Maar aangezien ik nog best een goede handtas had, kon ik daarvoor niet kijken. En toen kwam ik bij het gedeelte uit waren deze hingen. En tja aangezien ik in oktober naar Engeland ga, had ik een mooi excuus om ook deze mee te nemen !

Vandaag ben ik nog even Roermond ingelopen voor een nieuwe broek, en uiteindelijk heb ik deze spijkerbroek meegenomen bij de C&A! Die zitten bij mij altijd het fijnst. En ze zijn voor mijn gevoel kwalitatief ietsje beter als die van de Primark.

 photo spijkerbroek cena_zpsojcc4m7s.png

Ik heb weer wat om te dragen in de zomer! Zijn jullie al summerproof?

Liefs,
Kelly

De prijsjes: jumpsuit €7, shortje €6, tas €2 en spijkerbroek €19,90.

Comments

comments

2 comments for “Primark shoplog

 1. juli 18, 2015 at 12:40 pm

  Wat een leuke vrolijke kleding, goed geslaagd zo te zien 🙂

  • Kelly
   juli 18, 2015 at 3:11 pm

   Jazeker! Lekker zomers 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge