Primark shopvlog zomer 2016

primark shopvlog zomer 2016
Afgelopen vakantie ben ik buiten het verbouwen om een paar keer op pad geweest! Een keer naar Zoo Veldhoven met Kenneth, een keer met papa, en winkelen bij de Primark met mama. En omdat ik zo enthousiast was over wat ik had geshopt maakte ik er diezelfde dag nog een Primark shopvlog zomer 2016 van!


Zoals ik jullie al vaker heb gezegd wil ik meer filmpjes gaan maken! Zelf heb ik wel een aantal ideeën, maar natuurlijk is het ook leuk om te kijken naar wat jullie graag zien. Dus wat voor filmpjes zouden jullie graag willen zien ?

xxxkelly.png

Comments

comments

1 comment for “Primark shopvlog zomer 2016

  1. september 10, 2016 at 10:42 am

    Lekker geshopt hoor 🙂 Die bomber heb ik ook, maar dan in het blauw! Primark blijft leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge