Retro keuken

retro keuken

Als er iets is wat ik 100% zeker weten over wat er ooit in ons huis komt is het een retro keuken. Ja je leest het goed, zo’n typische zwart-witte vloer, een Grease stijl tafel en bank, en als toevoeging Coca-Cola overal !Dus rood wordt de detailkleur. Ik ben gek op die look ! En vandaag wil ik wat leuke inspiratie plaatjes delen met jullie die ik ben tegen gekomen op Pinterest!

 photo zwartroodwitkeuken_zpsbarmvlas.pngPersoonlijk vind ik het zwarte hier niet mooi, ik zou zelf de voorkeur geven aan wit, maar het geeft wel een goed beeld hoe ik het zou willen hebben!

 photo zilverzwartroodwit_zpsde5zlj71.pngDit is toch super gaaf! Bijna perfect!

 photo rodebank_zpsxbjl9riz.pngDit is een beetje het soort bankje dat ik graag zou willen, alleen dan meer een bankje zoals in de films!

 photo smegkoelkast_zpsum1crneq.pngDie koelkast.. Nooit gedacht dat ik daar gek op zou worden, maar deze zou ik zooo graag willen hebben! Dat wordt sparen geblazen dus..

 photo smegkeukenmachines_zps4wlx4tzz.pngAllemaal rode keuken apparatuur lijkt me ook erg leuk, alleen heb ik in Nederland nog geen bedrijven gezien die Smeg keukenapparatuur verkopen. Maar rood worden de apparaten als het aan mij ligt wel.

 photo roodfornuis_zpsop2zq3lt.pngDit is toch super leuk ?! Een beetje te ouderwets voor mij, maar hij is wel leuk!

 photo retrokeuken_zpsh7pet8hy.pngZoals in de films.. precies zoals ik het wil, alleen dan in het zwart-wit-rood.

 photo kruidenrekjecocacola_zpsmuxhvtku.pngMijn ultieme kruidenrekje, die wil ik ooit nog gaan maken!

 photo aankoopjes_zps4fubqxar.pngAls je iets wilt bereiken kun je beter op tijd beginnen.. Dus al een retro weegschaal, die ik voor de sier neer kan zetten en een aantal leuke kookboeken die ik uiteindelijk op een boekenplank wil zetten in de keuken.

Dit is echt een droom van mij. Hebben jullie ook een droomkeuken ? Of heb je deze al ? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments !

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “Retro keuken

 1. juli 19, 2015 at 9:48 am

  Wauw, dit ziet er perfect uit! Al weet ik niet of ik het zou in huis zou nemen. Wel zo’n koelkast, maar ik zou het verder wel modern houden. Dit interieur zou ik wel (vaker) in restaurantjes willen zien.

  • Kelly
   juli 19, 2015 at 10:01 am

   Modern is ook erg mooi! Ik wil het graag combineren, maar dan in het hele huis haha 🙂

 2. Tiny Sprenger
  juli 24, 2015 at 10:35 pm

  Erg leuk rood wit,Gerlie had toen ze op kamers ging ook alles rood wit was heel leuk en gezellig,dus sparen.
  Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge