Review: Coconut Care Facial Cleansing Wipes

coconut care facial wipes
Goedemorgen iedereen, zoals jullie weten waren we een tijdje geleden op vakantie in Callantsoog. Op de camping loop je niet gauw met een complete beautycase rond, maar een beetje mascara, oogpotlood en lipstick zit er toch wel op mijn gezicht. Op een camping wil je alles gemakkelijk eraf willen halen, dus kocht ik bij de Action gezichtsreinigingsdoekjes. 
 photo DSCN1680_zps7c5qpmn9.pngIk was in eerste instantie best wel sceptisch. Maar ik was uiteindelijk heel positief !

 photo DSCN1682_zpswsqsbzkn.pngDe doekjes ruiken lichtjes naar kokos en voelen niet te nat aan. Ze zijn geschikt voor de normale tot droge huid. Ik heb zelf een normale huid en ik merk dat mijn gezicht er lekker zacht van word.

 photo DSCN1685_zpsarbt4icb.png
 photo DSCN1687_zpsva6j4rah.pngOok nemen ze de make-up resten goed mee, met even eroverheen wrijven heb je het meeste wel weg. En met even wat langer wrijven heb je alles weg. Nu heb ik geen goed voorbeeld gebruikt, aangezien ik mijn lipstick al best wel lang erop had zitten en er ook al mee gegeten had en gedronken. Dus het merendeel was er al af, maar dit haal ik er af met een veeg. En toen was het ook echt weg.

De doekjes kosten €0,89 per pakje met 25 doekjes. Of je ze nog ergens anders kan vinden weet ik niet. Maar bij de Action liggen ze dus in het schap met verzorgingsspullen.

Ik ben erg blij met deze ontdekking, het scheelt me veel tijd, dan wanneer ik met een wattenstaafje en make-up remover moet gaan werken. Hebben jullie al eens gezichtsreinigingsdoekjes gekocht bij de Action ? En wat vonden jullie ervan ? Ik ben benieuwd naar jullie mening, laat het me weten in de reacties!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge