Review: Engeland fotoboek Fotofabriek

fotofabriekWe blijven nog even in Engeland sferen! Waarom ? Nou al vanaf dat ik terug ben van de reis in oktober ben ik bezig geweest met het maken van een herinnering. Ik riep al vanaf het begin dat ik er graag een fotoboek van wilde maken, maar Kelly en uitstellen zijn als beste vriendjes. Dus toen ik een paar weken terug een mailtje ontving van Fotofabriek was ik dolenthousiast.

Ze vroegen mij of ik een fotoboek wilde maken, en dat was voor mij de stok achter de deur om er eindelijk een van Engeland 2015 te maken. Dus ik heb 2 avondjes (Kelly, waarom al die tijd wachten als het zo simpel is ?!) besteed aan het sorteren van de foto’s en het uiteindelijk invoegen van de foto’s. En daarna was ik als een kind zo blij.

fotofabriek1Een weekje later lag het boek al op de deurmat en ik moet zeggen, ik ben erg tevreden ! Het boek voelt degelijk aan, het papier ziet er mooi uit en de foto’s zien eruit zoals ze er ook op de computer uit zien. Prachtig !

Het werkt simpel met een fotoprogramma wat je kan downloaden op je pc. Daarna kun je kiezen welk boek je wilt bestellen en vervolgens kun je kiezen voor een lege template een voorgevormde template, of templates die dan willekeurig door het blad worden gezet. Ik heb gekozen voor een lege template en ze vervolgens zelf gevuld met templates. Ook de achtergrond is makkelijk aan te passen, tekst toevoegen aan de foto’s of van die leuke “stickers”. Het is allemaal super simpel, en zo klaar. Voor degene die weinig tijd er in willen steken tot de degene die er juist veel werk en moeite in willen stoppen, wat je maar net wilt, het is allemaal mogelijk.

fotofabriek3Ik kon kiezen voor een hardcover horizontaal of verticaal met 24 pagina’s. Het boek dat ik mocht maken is voor €24,95 te verkrijgen bij de Fotofabriek.

En om mijn fotoboek in zijn geheel te laten zien heb ik onderstaand filmpje gemaakt met mijn nieuwe camera, waar ik binnenkort een artikeltje over schrijf 😉

Ik ben in ieder geval super tevreden over het resultaat ! Eindelijk heb ik een fotoboek in handen. Mocht je nou ook zo’n fotoboek willen maken raad ik je zeker aan om eens te kijken op de website van Fotofabriek ! Hebben jullie er al eens wat besteld ?

xxxkelly.png

Comments

comments

2 comments for “Review: Engeland fotoboek Fotofabriek

  1. mei 5, 2016 at 3:27 pm

    Wat een leuk fotoboek! Bij mij en uitstellen werkt het precies zo hihi. Ik heb een verjaardagskalender van fotofabriek en ben erg tevreden! Liefs ilona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge