Review: Nude Audio Move S Bluetooth Speaker

intro
Goedemorgen! 2 weken geleden werd ik gevraagd door GSMpunt om deze speaker te testen, en daar zeg ik geen nee tegen. Ik weet namelijk wel een aantal plaatsen waar ik deze kleine vriend kon uitproberen. Dus zo gezegd, zo gedaan en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind en of het voldoet aan mijn verwachtingen. 

Eerst gaan we kijken naar wat ik binnen kreeg en hoe.
 photo indoos_zpsz0v1cl85.jpgHij kwam weer netjes verpakt binnen, ter vulling zaten er nog luchtkussentjes in. Dus dat is weer prima geregeld.

 photo doos_zpsk4i24mld.pngDe verpakking vind ik zelf erg leuk en apart ! Het is een echt boxje, de flapjes zitten in de verpakking wat het naar mijn mening best een luxe gevoel geeft.

 photo verpakking open_zpswenjbf2h.pngDit is wat je ziet als je hem openmaakt. Het doet me denken aan een cadeautje.

 photo inhoud_zpskkmdz7dh.pngEn dit zit er allemaal in de verpakking. Een usb-kabeltje om op te laden. De speaker en een handleiding. Een handleiding die ik nooit lees. Yes, i’m guilty, ik probeer altijd eerst alles uit voordat ik de handleiding erbij neem.

We gaan het apparaat eens van dichter bij bekijken en ik ga je vertellen wat ik er van vind.
 photo speaker_zpsv80umium.pngAllereerst de vormgeving van dit apparaatje.. Hij is lekker klein en handzaam ! Daarnaast vind ik dat hij er uitziet als een schattig bolletje. Ook hangt er een koordje aan waaraan je hem kan vastpakken/ ophangen, dus dat is handig. Hij is erg licht, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er een muur afbreekt of een kast omvalt wanneer je hem ophangt, of een hernia krijgt wanneer je hem tilt of in je tas stopt om mee te nemen. Dus dat is een zekere plus! Daarnaast heeft hij nog een rubberen rand, dus wanneer je hem ergens vanaf stoot of je niet bang te zijn dat hij direct kapot is. En hij is spatwater bestendig ! Dus wanneer je zoals wij geen radio hebt op de badkamer, kun je hem prima langs je bad zetten.

Maar goed, net als bij een mens gaat het niet alleen om het uiterlijk, het gaat ook om het innerlijk. Zoals je kon lezen in de titel is hij voorzien van Bluetooth,  om precies te zijn de 3.0 versie. Mij zegt dat niet zo heel veel, maar hij is dus te koppelen met elk apparaat dat voorzien is van Bluetooth. Ook heeft hij aan de zijkant een kabeltje voor aux, dus als je geen mogelijkheid hebt om hem los te verbinden kun je nog altijd een aux-kabeltje erbij pakken. Erg handig dus. De knopjes zitten in het rubber en zijn makkelijk te bedienen. Er zit een aan knopje, knopjes voor harder en zachter en een knopje om te verbinden. Het lampje hiervan knippert en als hij verbonden is wordt het groen. Het geluid kun je ook nog aanpassen met de telefoon.

 photo speaker close-up_zpsp8sovpdq.pngEn dan nu het belangrijkste ! Het geluid. Ik vind het een goed geluid hebben, voor zover dat kan dan. Je hoort de bas lekker dreunen en dat is iets wat ik zelf altijd erg fijn vind. Ik heb hem tijdens het douchen aangezet, onder het auto rijden, in de klas en hij werkt prima. Het geluid komt over het geluid van het water en de motor heen, dus dat is top!

Er is een minpuntje, hij maakt met mijn telefoon pas na 4x proberen verbinding. Wellicht ligt het probleem bij mij en duw ik teveel op knopjes. Ik weet het niet, maar dat is het enige wat ik jammer vond. En daar gaat het in principe eigenlijk niet om. Verder heb ik niks te klagen.

Al met al is het een fijn apparaatje. Voor meer informatie kun je hier kijken. Hij kost €39,95, iets wat ik persoonlijk niet gauw zal uitgeven aan een Bluetooth Speaker. Maar je krijgt er wel goede kwaliteit apparaatje voor terug. Dus het is afhankelijk van wat jij belangrijk vind of je hem zou aanschaffen of niet. Zoals jullie wellicht wel weten verkoopt GSMpunt ook andere telefoon accessoires als screenprotectors en hoesjes. Ik ben in ieder geval blij met het feit dat ze mij hiervoor gevraagd hebben. Eindelijk weer muziek luisteren op de badkamer in plaats van mijzelf zingend. Wat vinden jullie van dit soort speakers?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge