Review Energy+ NASA traagschuim kussen

traagschuim kussenEen tijdje geleden werd ik benaderd door Jorien van Living Comfort voor een slaapchallenge. Na een enthousiaste JA kwam het er niet van en zei ik af. Toen kwam ze met een traagschuim kussen om uit te proberen! Dat klonk als muziek in de oren!

Waarom zul je vast afvragen, het is tenslotte maar een traagschuim kussen. Nou Kenneth heeft een aantal jaar geleden een auto-ongeluk gehad, daar heeft hij nekletsel aan overgehouden. Kortom, ik wist wie het proefkonijn zou zijn!

Dit zijn de productspecificaties:

  • 100% ClimaBest vezels verantwoordelijk voor een snelle vochtafvoer.
  • Anti-allergische werking dankzij Purotex®
  • Hoes wordt met rits geleverd en is wasbaar tot 60 graden Celsius.
  • Vulling van Vifit traagschuim vlokken
  • Afmeting kussen: 60 x 40 centimeter
  • Hoogte kussen: ca. 15 cm (in hoogte aanpasbaar door vulling van traagschuim vlokken)

 photo traagschuimkussen2_zpsbovrccci.png
Ik stelde een kleine vragenlijst op die Kenneth voor mij heeft ingevuld en die wil ik graag delen!

Hoe slaapt het kussen ?
Het slaapt heerlijk!
Wat vind je van het formaat?
Het formaat is goed. Niet te groot en niet te klein. Fijn voor als je op je buik slaap. Kun je je armen nog ergens kwijt.
Wat vind je van de dikte?
Ik merk dat het na een tijdje iets dunner word. Maar dat is niet erg. Dikte is nog steeds prima. Fijne steun voor de nek.
Dit kussen of je kussen van de Ikea?
Absoluut dit kussen. Hier kan de Ikea niet aan tippen.
Als je het een cijfer moest geven tussen 0 en 10..
Ik denk dat ik wel voor een 8 zou gaan. Het kussen slaapt een stuk beter als mijn vorige. Het zakt na verloop van tijd niet in. Of word slap. Het blijft een stevig kussen. Al om al vind ik persoonlijk het een top kussen en slaap er s’nachts zeker beter door !

Kenneth is dus helemaal gelukkig met dit kussen. En die paar keer dat ik er even op mocht liggen was ik ook zo in slaap. Dit traagschuim kussen kost tot 31 maart €79,- , maar dat is het het zeker waard ! Ik ben er zelfs over aan het denken om er voor mijzelf in de loop van de tijd ook een aan te schaffen. Ik vind het zelf een behoorlijk bedrag, maar een kussen is wel bepalend voor je nachtrust die heel belangrijk is.

Voor meer informatie over het traagschuim kussen kun je hier kijken. Kenneth is in ieder geval dolblij met het kussen. En ik raad het je zeer zeker aan om gewoon eens te kijken. Je kunt het ook 14 dagen vrijblijvend uitproberen ! Slapen jullie al op een traagschuim kussen?

xxx

Dit product heb ik gekregen, voor meer informatie zie de disclaimer.

 

Comments

comments

2 comments for “Review Energy+ NASA traagschuim kussen

  1. maart 24, 2016 at 6:05 pm

    Ik heb ‘m ook, slaapt super. Beter dan mijn versleten sidesleeper pro waar ik toch ook lange tijd lekker mee heb geslapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge