Roermond vanuit een ander oogpunt

RoermondAls je aan Roermond denkt, dan denk je hoogstwaarschijnlijk aan het Designer Outlet. En als het dat niet is dan denk je misschien wel aan winkelen in het algemeen of de feestjes. Maar Roermond is meer dan dat, en zo ging ik met mijn zusje op pad met de camera en legden we Roermond vast vanuit een andere blik.

Mijn zusje volgt de opleiding Mediavormgeving, een opleiding die ik voorheen ook wilde doen, maar blij ben dat ik het niet heb gedaan. Het is namelijk een vrij pittige opleiding, als in veel thuiswerk. En zo moest ze dus op pad om Roermond vast te leggen. Een hele toffe opdracht eigenlijk! Maar goed, ik wilde jullie vandaag een aantal van mijn resultaten laten zien, die ik heel leuk vind of trots op ben!

 photo 5_zpsul1rfbmq.pngDeze grapjas kwamen we tegen aan de kade. Eigenlijk stond hij nog een behoorlijk eind weg, maar met wat inzoomen kreeg ik hem toch op de gevoelige plaat. Ik vond het een heel grappig geheel, alleen denk ik dat hij er wel buikpijn van heeft gehad.

 photo 1_zpsyzvysete.pngDe kade en de stenen brug ! Eigenlijk was het de bedoeling dat de bloemen wazig werden, maar dit vond ik ook heel tof uitzien. In de avond met de lichten aan is het hier een nog mooier geheel.

 photo 4_zpsaktuseox.pngAlle eendjes zwemmen in het water.. We kwamen ze tegen in de haven. Mijn zusje is er plat voor op de buik gaan liggen, ik ben er in kleermakerszit bij gaan zitten en kreeg ze zo te pakken. Alleen vonden ze ons bezoekje niet zo geslaagd, dus gingen ze weer verder. Schattig hè?

 photo 2_zpstzpk0ykp.pngEn tot slot de Kathedraal van onder naar boven. Een gigantische kerk. Ik heb er verder weinig mee, maar aangezien ik vlakbij Roermond woon, het van de Maasbrug uit goed te zien is, is het toch het beeld van “We zijn weer thuis”.

Het was heerlijk om weer eens met mijn camera op deze manier op pad te zijn ! Ik ben wel benieuwd, bekijken jullie je omgeving ook wel eens vanuit een ander aanblik als dat je gewend bent ?

xxx

Comments

comments

2 comments for “Roermond vanuit een ander oogpunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge