Rust zacht Cappy

CappyHoi allemaal, vandaag maar een kort artikel, gisteren liepen namelijk mijn plannen anders dan gedacht. Cappy was al langer niet in orde en daarom zijn we gisteren met hem naar de dierenarts gegaan.

Cappy bleek heel veel vocht rond de nieren vast te houden in combinatie met tumoren. De keuze was hem rond te laten lopen tot het vanzelf voorbij was of hem nu al zijn rust te geven. En voor dat laatste kozen wij. Hij kon tenslotte niet meer in zijn radje rennen en wilde ook niet meer ver lopen. Kortom wat hij het liefste deed wilde niet meer lukken.

Cappy kregen we in december 2013, dus dat zal hem ongeveer 2,5 jaar oud hebben gemaakt, een hele mooie leeftijd voor zo’n hamster. En hij zag er nog prima uit (niet verstoft of kaal). Maar hij was ziek en er was eigenlijk geen andere keus.

Om deze reden heb ik gisteren ook niet meer geschreven, ik heb zijn kooitje leeg en schoon gemaakt, zodat dat niet meer bleef staan. En daarna heb ik maar wat aangerommeld. Het is wellicht voor de een maar een hamster, maar voor mij was het toch wel een maatje. Niet zoals Jive dat is, maar toch. Ik liet hem bij me zitten tijdens het bloggen, of als hij wakker was kwam hij bij het ontbijt zitten met een beschuitje. Zo’n hamster hebben we nooit gehad, de rest waren allemaal van die bijtgevalletjes. Ook leuk, maar om naar te kijken, en met Cappy kon je veel meer dan dat.

Ik ga mijn lieve kleine buddy missen ! Rust zacht mijn kleine vriend en maak ze goed gek daar boven!

Mr. Hammieham, ik hoop dat je het daarboven leuk hebt ! Doe ze de groetjes en maak ze er maar goed gek ! Rust zacht lieve Cappy.

xxxkelly.png

P.s.Vandaag zal er verder geen artikel meer online komen. Vanaf volgende week zijn er weer normale artikelen te lezen. Wellicht dat er wat veranderingen aan komen, so stay tuned.

Comments

comments

4 comments for “Rust zacht Cappy

  1. mei 21, 2016 at 11:00 pm

    Awwww nooit leuk om een dierenvriendje af te moeten geven!! Rust zacht en sterkte lieverd! Liefs ilona
    Ilona onlangs geplaatst…Mijn favoriete webshops | LifestyleMy Profile

  2. mei 22, 2016 at 11:24 am

    Awh 🙁

    Nog sterkte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge