Saturday media| golden oldies

golden oldies
Hey ! Het is alweer een hele tijd geleden dat ik met jullie golden oldies deelde die ik vroeger helemaal geweldig vond! En toen ik woensdag een Youtube momentje had kwam ik weer allerlei oude nummers tegen. Dus vandaag zet ik weer lekker wat nummertjes voor jullie op een rij!

En toevallig wist ik via Teske dat ik met Spotify een leuke afspeellijst kan delen. Dus heb ik voor jullie onderstaande afspeellijst aangezet zodat je lekker je ding kan doen, terwijl je door mijn golden oldies fietst!

Allemaal nummers met een eigen betekenis. Zo luisterde ik Coldplay veel toen ik veel verdriet had. Sovereign light cafe ging standaard als eerste nummer aan, onderweg naar huis van een lange school en daarna werkdag. Van Ronan Keating ging ik helemaal zweven. Die stem is gewoon prachtig. Simon Webbe en Snow Patrol staan al heel lang als favoriet oudje in mijn lijst. Het nummer Lights van Ellie Goulding doet mij denken aan een overleden vriend en zo heeft ieder nummer wel zijn dingetje. Ik vind het fijn om met muziek bepaalde dingen aan elkaar te linken. Zo kun je met behulp van muziek dingen verwerken.

Ik heb in ieder geval genoten van het even terug in de tijd gaan! Met welk nummer vlieg jij terug in de tijd?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “Saturday media| golden oldies

 1. januari 30, 2016 at 11:13 am

  Ah wat leuk! Ik heb op spotify zelf een giga afspeellijst met muziek uit de 80’s en 90’s gemaakt, geweldig!

 2. oma
  januari 30, 2016 at 12:09 pm

  leuk om te lezen! Weer eens wat anders, groetjes O&O xx

 3. januari 30, 2016 at 11:03 pm

  Wat een leuke lijst! De meeste ken ik wel! Ik hou echt van spotify! Die draait overuren bij mij! Liefs ilona

  • januari 30, 2016 at 11:30 pm

   Ik heb t pas herontdekt maar is echt super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge