Saturday Media| Kodi

kodi
Een weekje geleden zat ik met mijn zusje op de bank. Ze keek op haar tablet een film en ik vroeg haar hoe. Ze vertelde me dat mijn schoonbroer dat had geïnstalleerd, maar dat dat nog best lastig was om te installeren. Het heet Kodi, en het was te vinden via de app store, dus ik ging op jacht! 

Ik vond hem in de app store en vervolgens installeerde ik hem. Pfoe dat was easy! Daarna kwam het op het wat moeilijkere gedeelte aan. Want de app is namelijk alleen om de films en series te laten draaien. Ik moest dus add-ons gaan toevoegen.

Met deze tutorial kreeg ik dat voor elkaar. Eerst veranderde ik de boel in het Nederlands. Daarna voegde ik 2 Nederlandse adds toe en daarna Genesis. Op aanraden van mijn zusje en schoonbroer, die had namelijk meer te bieden qua films en series. Dat vergde wat meer werk en deze tutorial, en ook de ondertiteling moest ik nog even downloaden.

Maar daarna was het echt zo leuk ! Ik begon met Genesis, omdat ik daar zo nieuwsgierig naar was. Je kunt er namelijk films van eerder kijken, maar ook die wat in de bioscoop nog draaien. Dus nadat ik Kodi ook op mijn laptop had gezet kon het feestje beginnen. Ik koos voor the Peanuts movie die momenteel nog in de bios draait. De snoopy film dus! En buiten dat die echt leuk is, werkte het ook nog eens fijn. Dus ik was happy en daarom deel ik het dan ook vandaag met jullie!

Ik ben blij dat mijn zusje en schoonbroertje dit gevonden hebben en mij verteld hebben. Dus dit is ook géén advertorial, maar ook weer iets wat ik niet jullie wil onthouden. Zo heb ik nog een extra bezigheidje als ik even geen zin heb om te Simsen of gebrek aan bloginspiratie heb. Kennen jullie Kodi al?

Liefs,
Kelly

 

Comments

comments

6 comments for “Saturday Media| Kodi

 1. januari 9, 2016 at 10:56 am

  Klinkt handig, maar ook weer ingewikkeld. Ik ben daar niet zo goed mee, haha. Zal wat hulp nodig hebben.
  Mariska onlangs geplaatst…MAC paint pot review & lookMy Profile

 2. januari 9, 2016 at 8:24 pm

  Ik kende kodi nog niet! Ik gebruik op mijn telefoon showbox voor films en series alleen deze kan ik op pc niet downloaden. Misschien is dit een goed alternatief! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Review | Creëer je eigen thee via vatilleMy Profile

  • januari 9, 2016 at 9:12 pm

   Dat ken ik ook niet haha! Misschien het proberen waard 🙂 liefs

 3. Tante Chris
  januari 9, 2016 at 9:12 pm

  Zou helemaal niet weten hoe dat moet en ik heb geen apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge