Saturday Media| Tasty Food Notes

tasty food notes

Goedemorgen ! Mijn project is uit de oven gehaald! Na een lange tijd wikken en wegen, denken, plannen maken, strepen, notities maken en alles wat er bij komt kijken, maakte ik de beslissing om een foodblog te beginnen. Ik wilde mijn liefde voor eten kwijt, en dan niet alleen op woensdag. Dus ik ging brainstormen en uiteindelijk kwam er dit uit..

Tasty Food Notes ! En vanaf vandaag is dat mijn online plekje waar ik alles plaats over eten. Recepten, inspiratie,reviews etc. Op de Tasty Wednesdays zal er gewoon nog een apart logje komen hoor, dat zal verder niet veranderen. En wie weet komen er wel dagelijkse food diary’s ! Iets om over na te denken 🙂

Dus als je een kijkje wilt nemen kun je hier klikken en ik zou het heel leuk vinden als je ook even op vind ik leuk klikt op Facebook. Zo blijf je op de hoogte wanneer er weer iets nieuws online komt!

En dan rest mij eigenlijk alleen jullie een hele fijne zaterdag te wensen! Wat staat er bij jullie op het menu vandaag?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Saturday Media| Tasty Food Notes

  1. januari 23, 2016 at 9:57 am

    Ik moet nog bedenken wat er op het menu staat! Ik volg deze blog 🙂
    Mariska onlangs geplaatst…Het geheim achter de sponsapplicatorMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge