Saturday Media| Vlog dagje mee op de vrachtwagen

vlogGoedemorgen! Tja het is dan wel zondag, maar vandaag heb ik een vlog voor jullie ! De beloofde vlog van gisteren, dus daarom ook gewoon Saturday Media ;). Vrijdag ging ik, zoals de meeste van jullie weten, mee op de vrachtwagen. En dat vlogde ik door de dag heen!

Ik waarschuw jullie alvast voor een over enthousiaste Kelly met moeheid gepaard en veel vliegtuigen! Voor de rest.. Enjoy!

Ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten, maar aircargo ook een vorm van transport is, ben ik altijd heel enthousiast. Want ladingen meekrijgen die met het vliegtuig uiteindelijk weg gaan is gewoon heel tof! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze vlog vonden en of het voor herhaling vatbaar is! Dus hoe denken jullie erover?

Liefs,
Kelly

p.s. wil je me dagelijks volgen kan dat via mijn Instagram ! En als je nieuwsgierig bent naar andere filmpjes klik dan vooral even hier!

Comments

comments

3 comments for “Saturday Media| Vlog dagje mee op de vrachtwagen

  1. februari 7, 2016 at 2:00 pm

    Haha, wat heb ik gelachen om jouw enthousiasme!
    Annemae onlangs geplaatst…4x makkelijke en lekkere receptenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge