Saturday Youtube| England

England sfeerfilmpje
Goedemorgen! The Dutch Notebook went to England. En dat is alweer 3 weken geleden.. Hoog tijd om jullie het sfeerfilmpje te laten zien wat ik met foto’s en een muziekje eronder heb gemaakt. Ik heb echt heimwee, nu zul je mij momenteel niet horen roepen ik wil naar London, maar bij Brighton, of Lenham, of Hastings, of Canterbury, i’m coming home!! Maar goed, om nog even terug te kwijlen naar onze 3 daagjes weg ga ik jullie nu gewoon het filmpje laten zien ! En ik hoop dat jullie net zo kunnen genieten ervan als dat ik die 3 dagen heb gedaan..

Oh en Saturday Youtube is trouwens een terugkerend onderdeel op zaterdag ! Als het even kan gaan jullie hier iedere zaterdag een filmpje zien !

Mochten jullie nieuwsgierig zijn naar wat ik heb geshopt in Engeland, dat kun je hier terug lezen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden ! Zijn jullie al eens in Engeland geweest ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Saturday Youtube| England

  1. november 21, 2015 at 12:01 pm

    Erg leuk om mee te kijken hoor! Ik vond Engeland zo leuk. Vooral die heerlijk – machtige – ontbijtjes met boontjes en spek. Hmm! Ik krijg gewoon zin om weer te gaan hihi.
    Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Blog | de leukste zoektermenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge