Saturday Youtube| Herkenbaarheid!

saturday youtube
Goedemorgen! Het is weer zaterdag, dus ik heb een nieuwe Saturday Youtube voor jullie. Helaas is het mij gisteren mislukt een birthday haul op te nemen. Iets met alles valt tot 3x toe op de grond en je staat niet scherp in beeld. Kortom nee, vandaag maar weer even niet. Maar om het toch bij Youtube te houden, leek het me leuk om jullie een ander filmpje te laten zien dat heel herkenbaar is..
Ik kijk graag naar cabaretiers als ik chagrijnig ben of het even niet zo goed heb zitten. Zo passeert Jochem Myjer regelmatig de revue, maar ook Bert Visscher kan ik erg waarderen. Zo heeft hij bijvoorbeeld een act “de vriendin”. Een geweldig stuk, waar Kenneth en ik ons behoorlijk goed in kunnen herkennen vind ik. Want ja, om heel eerlijk te zijn, zo gaat het er bij ons nog wel eens aan toe. Maar goed, ik ga jullie nu gewoon het filmpje laten zien, anders verklap ik weer te veel. En alvast excuses voor de kwaliteit ;).

“Lichtje aan, Auping omhoog, gezeik..” Prachtig ! Ik vind dat zo’n geweldig stukje, bijna exact hetzelfde als zo als het bij ons er aan toe gaat. Ja, geniaal hoe Bert dit heeft verwoord ! En een leuk begin van je zaterdagochtend!

Ja nergens is het altijd rozengeur en manenschijn zullen we maar zeggen šŸ™‚ Herkennen jullie je in dit verhaal? Of heb je er geen last van of gaat het er anders aan toe ? Ik ben heel nieuwsgierig!

Liefs,
Kelly

p.s. Ik wens jullie een hele fijne sinterklaasavond !

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge