Shoplog 1+1 gratis Kruidvat

intro
Hey hey, zondag hadden Kenneth en ik zin om even erop uit te gaan, dus gingen we even de stad in samen met mijn zusje. Toevallig kon ik mij herinneren dat er een 1+1 gratis actie was bij de kruidvat, dus wilde mijn zusje en ik zeker even gaan kijken. En daar heb ik 3 leuke dingetjes gescoord!

 photo lipstick_zpsuzrm2yrh.png
Allereerst deze Essence lipstick. Ik wilde al een tijdje een leuke kleur lipstick hebben die niet te opvallend zou zijn maar wel een beetje kleur had. Gewoon om eens te proberen hoe lipstick mij staat en of het me bevalt. Dus kwam ik bij deze kleur uit. Nummer 17, I love cakepop. Deze was volgens mij €2,39, dus ongeveer €1,20.

 photo nagellak_zpsqnvrf5ex.png
Maar door de 1+1 actie moest er natuurlijk wat bij, en dat werd deze mooie kleur nagellak van Catrice. Hij heet 04 Minty Memories en is van de Luxury Vintage collectie. Het is een mooi mintgroen lakje met een lichte shimmer.kostte €3,59, dus dat werd ongeveer €1,80.

 photo quatro palette_zpspimf4gnt.png
En toen plakte er nog wat aan mijn vingers vast. Dit quattro eyeshadow palette van Essence, met 4 mooie kleurtjes. Hij heet “13 Laugh love lime”. Ook weer wat nieuws in mijn collectie, want ook dat draag ik eigenlijk amper. Maar ben ik wel van plan meer te gaan doen, en dan heb je wel kleurtjes nodig ( goede smoes Kelly, ahum..). En deze was meen ik €2,99, dus dat werd €1,50.

En nu zou je denken, en waar is dat 4e product dan.. Die is er niet, haha! Ik heb als 4e product nog een geel lakje van Rimmel uit de Rita Ora collectie gekocht. Maar die is voor mijn zusje. Ik heb haar wel gevraagd om een review, dus dat is nog even afwachten ;).

Ik ben weer goed geslaagd en blij met mijn nieuwe producten. Uiteraard zal ik ze alle 3 reviewen. Hebben jullie ook wel eens op zondag zin om wat te gaan ondernemen? En hebben jullie gebruik gemaakt van de 1+1 actie bij Kruidvat ? Let me know!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Shoplog 1+1 gratis Kruidvat

 1. juli 29, 2015 at 8:32 pm

  Dat kleurtje nagellak…heel mooi! Ik ben niet gegaan, want heb nog zoveel liggen haha.

  • Kelly
   juli 29, 2015 at 10:36 pm

   Dankje! Haha, ja ik ben nog bezig een voorraadje aan te leggen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge