Shoplog: Engeland!

shoplog engeland
Goedemorgen! 3 weken geleden waren we in Engeland en natuurlijk heb ik me daar een beetje uitgeleefd! Dus ik dacht ik deel het in een shoplog! In eerste instantie wilde ik het filmen, maar dat liep scheef en om nou heel laat met jullie mijn geshopte spullen te delen lukte mij ook niet. Dus dan maar via foto’s ! En het is naar mijn idee genoeg, dus we gaan maar gauw beginnen πŸ™‚

Toen we aankwamen in Hastings pinde ik 150 pond. En geloof het of niet, ik heb er nog 20 over gehouden voor de volgende keer ! Nou heb ik in theorie nog genoeg uitgegeven, maar goed, het gaat om het idee ! Waar ik de prijzen van weet vermeld ik ze erbij. Let’s go!

 photo choccywoccydoodah_zpslmlopbjd.pngIn Brighton wilde ik naar Choccywoccy Doodah. En we hebben het kunnen vinden! Natuurlijk wilde ik buiten de foto’s nog een tastbare herinnering hebben. Chocolade repen waren 5 pond, waar je van milka voor €0,99 ze kan krijgen. Nou is het natuurlijk wel CWD chocolade, maar ik wilde iets hebben om te bewaren. Dus toen ik dit boek zag moest het mee!

 photo boek choccywoccydoodah_zps3xklsaqd.pngEr staan namelijk allerlei foto’s in van creaties die hun hebben gemaakt met chocolade! Echt geweldig ! Het boek kostte 9 pond 99.

 photo boekjes tesco bluewater_zpshjaosule.pngDe 2e dag waren we zoals jullie hebben kunnen lezen in London. Daarna vertrokken we naar Blue Waters. Hier kregen we een VIP pack met een kortingscode pasje. Nou heb ik niks gekocht met het pasje, maar ik vond er wel andere leuke dingen!

 photo boek zoella_zps15u8re0y.pngBij een boekenwinkel zag ik dit boek liggen. Girl Online van blogger Zoe Sugg a.k.a Zoella. Voordat we gingen wist ik al dat ik heel graag dit boek daar wilde kopen, dus voor 8 pond ging het met mij mee! Alleen wil ik hem ook graag nog in het Nederlands, is toch net wat makkelijker.

 photo kiko_zpse4mdzec8.pngIn Blue Water was ook een KIKO. Hier moest ik natuurlijk ook naar binnen en liep ik weg met deze mooie oogschaduw. Ik zal er binnenkort een logje over typen! Want ik ben echt fan hiervan.

 photo sjaal_zpsnqzsyszw.pngIn Canterbury kocht ik bij de primark een grote wollen sjaal met dit patroon. Lekker warm en hij kostte maar 7 pond!

 photo england sweater_zpspfa6lx9p.pngOok kocht ik daar deze I love London sweater! Die stond namelijk ook op mijn wishlist. Buiten het feit dat nu hij gewassen is, en grijs is geworden en eigenlijk amper droogt ben ik er heel blij mee! En in dit geval extra voorzichtig.
 photo tesco_zpsiiixgcoc.pngVoor dat we de boot op gingen was een bezoekje aan de Tesco ook nodig. Ik kocht er o.a. de Golden Oreo’s, Cadbury hot chocolate, ontbijtgranen en nog een aantal andere dingen, maar die zijn op.

 photo oreo etui_zpswkce0cgv.pngOp de boot wist ik dat ze deze etui’s met Oreoprintje verkochten. En na lang twijfelen wilde ik het toch graag hebben, dus kocht ik de etui, waar ook deze Oreo’s bij zaten.
 photo pennen_zpstx1ul3r6.pngEn ik kocht er deze pennen en potlood. De pen van DFDS seaways heeft een bootje dat beweegt, heel cool!

Zo zoals je ziet heb ik genoeg geshopt, maar ik ben met alles super blij! Natuurlijk heb ik ook cadeautjes meegenomen voor thuis, deze heb ik alleen niet op de foto gezet. Hebben jullie ook al eens gewinkeld in Engeland?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

5 comments for “Shoplog: Engeland!

 1. november 12, 2015 at 7:48 am

  Altijd leuk om een buitenlandse shoplog te zien! Gril Online lijkt me een leuk boek, mooie warme sjaal heb je ook gekocht!
  XOXO esmee
  Esmee onlangs geplaatst…Hoe herken je een fake Too Faced palette?My Profile

  • Kelly
   november 12, 2015 at 7:56 am

   Eerste stukje is al leuk ! Dankjewel! X

 2. november 12, 2015 at 4:21 pm

  Jeej leuke aankoopjes πŸ™‚ toppie! Ik ben heel benieuwd naar de kiko oogschaduw.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Tip | snelste verzending ever via SevenbienMy Profile

  • Kelly
   november 12, 2015 at 4:28 pm

   dankjewel πŸ™‚ ik schrijf binnenkort een review !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge