Spam je blog!

spam je blog

Goedemorgen iedereen, het is alweer vrijdag! En in het weekend vind ik het altijd heerlijk om logjes te lezen en te typen. Nu volg ik al aardig wat blogs maar het is altijd leuk om nieuwe te ontdekken, dus wat is de bedoeling..

image

Eigenlijk is het heel simpel, je mag hieronder in de reacties je blog spammen! De link van je website zet je in het vakje website en als reactie vertel je waarom wij juist op jouw website moeten komen snuffelen.. Simpel toch? Wanneer je de link naar je website in je reactie zet is er een grote kans dat het in de spamfilter komt en dan duurt het langer voordat ik je reactie kan accepteren.

Dus ik zou zeggen maak er een leuk reclametekstje van en dan kom ik zeker een kijkje nemen πŸ™‚ Ik ben heel benieuwd naar jullie blogs!

Liefs,
Kelly

Als je geen site hebt maar wel weg bent van een ander mag dat natuurlijk ook ;)!

Comments

comments

4 comments for “Spam je blog!

 1. september 4, 2015 at 3:21 pm

  Hallo!! Leuk dat we mogen spammen! Op http://www.peachlife.nl kun je dagelijks een update vinden over beauty, fashion, lifestyle en reizen! Ook post ik filmpjes op PeachTV!

  • Kelly
   september 5, 2015 at 1:52 am

   Leuk dat je reageert πŸ™‚ !

 2. september 7, 2015 at 7:45 pm

  Hopelijk mocht het spammen nog πŸ˜‰
  Zoja, ik blog op http://www.somama.nl gaat eigenlijk over van alles!

  • Kelly
   september 7, 2015 at 8:22 pm

   Tuurlijk! Op dit logje altijd πŸ˜‰ !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge