Tag| 10 random vragen

vragenGoedemorgen! Een tijdje geleden zag ik op Facebook de tip om gewoon met een random vragen generator een tag te maken. En eigenlijk vond ik dat helemaal niet zo’n gek idee! Dus ik ging op jacht naar zo’n site en daar rolde onderstaande vragen uit. 

Als je maar een ding nog kon eten voor de rest van je leven, wat zou dat dan zijn?
Oei, dat vind ik gelijk al lastig. Ik ben gek op eten, de 3 p’s zijn favoriet, maar ook gezonde gerechten vind ik heerlijk. Maar goed, ik denk dat ik dan ga voor de gehaktballetjes in Japanse saus van papa. Die vind ik echt heerlijk met rijst en salade. Misschien wel leuk om een keer het recept met jullie te delen!

Wat is het laatste wat je hebt gekocht?
Een aantal spulletjes bij de Action, die laat ik jullie binnenkort zien. Het artikel gaat eerst even naar Roxanne, en daarna zie je het vanzelf wel verschijnen 😉 !

Douche je in de ochtend of in de avond?
Dat is verschillend, maar meestal in de avond. Dat vind ik persoonlijk makkelijker, aangezien ik ’s ochtends een routine heb die een uur toch wel duurt. Dus dan moet ik eerder er voor op. Maar lekkerder is toch ’s ochtends, en dan fris je kleren in. Dan ben ik gelijk lekker wakker.

 photo mini_zpsvoaqdh62.jpg
Wat neem je mee in je handtasje?
Heel simpel, mijn portemonnee, telefoon en huissleutel. Dat zijn de belangrijkste dingen in mijn tas.

Aan welke eigenschappen hecht je het meeste waarde in een vriend of vriendin?
Dat vind ik dus de moeilijkste vraag die er is.Het eerste waar ik zonder twijfel aan denk is toch eerlijkheid. Hoe cliché ook, dat vind ik het allerbelangrijkste. En wanneer dat mis gaat, dan ben je bij mij vrijwel altijd “afgeschreven”. Ik haat liegen, meer dan wat dan ook. Kijk een leugentje over een cadeautje, dat is iets heel anders, maar de rest wil ik wel open boek zijn.  Ik wil niet via via horen hoe mensen over mij denken, zeg het recht in mijn gezicht of niet.

In welk ding zou je graag beter willen worden?
Ik zou graag wat socialer willen zijn. Ik heb echt moeite om even zo een babbeltje te maken met bekenden. Met echt vrienden vind ik het geen probleem, maar kennissen is echt nog wel een dingetje, laat staan vreemden! Maar mocht je me herkennen schroom niet en zeg even gedag! Goede oefening voor mij, en vind ik eigenlijk alleen maar leuk.

Wat is je favoriete maaltijd van de dag?
Diner en dessert ! Die 2 dingen horen bij elkaar en zijn mijn hoogtepunten van de dag. Ik hou van warm eten, maakt me niet zoveel uit wat.  Maar dat is toch favoriet bij mij. En uiteraard het toetje, ik hou van toetjes! Iedere dag een toetje is toch wel een must.

 photo 2016-01-30 18.27.49_zpsqvhi3ix0.jpg
Wat is je favoriete pizza topping?
Oké heb je heel even? Ananas, ham, champignons, paprika, tonijn en ui. Dat zijn echt favorieten van mij. En dan op een lekker knapperig deeg, dat ligt op een bedje van rucola sla. Ik zwijmel alvast even weg !

De meest beroemdste persoon die je ooit hebt ontmoet..
Echt ontmoet, volgens mij alleen Jan-Peter Balkenende. Wel heb ik beroemde gezien en dat word een beetje beschamend denk ik. Volgens mij is dat namelijk K3! Toen ik een jaartje of 8 was. Jim Bakkum, die probeerde rustig te winkelen in de stad. Sam Gooris had ik kunnen ontmoeten, maar toen was ik zelf naar Brussel. Daar heb ik alleen een cd met handtekening en een tekstje van. Ja, ik ben/was groot fan van de Pfaffs.

Wat is het eerste wat je doet in de ochtend?
Als ik thuis ben doe ik dan als eerste mijn sokken aan, en dan ga ik naar de wc op de badkamer. Bij Kenneth loop ik gewoon rechtstreeks naar de wc, omdat ik daarna toch weer in bed ga liggen. Dus ja, niks spannends haha.

Wat doe je graag op een regenachtige dag?
Op een regenachtige dag zet ik het liefst een leuke romantische komedie op. En dan neem  ik mijn laptopje erbij en ga ik gewoon lekker bloggen of een spelletje spelen. Voor de rest vind ik het heerlijk om met wat lekkers en wat te drinken gewoon gezellig onder de wol te kruipen en te chillen. In ieder geval doe ik meestal niet veel op zo’n dag!

Zo dat waren weer een aantal dingen die je denk ik nog niet van mij wist haha. Mocht je hem over willen nemen mag dat natuurlijk! Wat is voor jou de meest beroemdste persoon die je hebt ontmoet ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “Tag| 10 random vragen

 1. februari 12, 2016 at 10:39 am

  Wel lekker random vragen 😛 Neeee, ananas op pizza is een zonde! Awh. Heb je Balkenende ontmoet? Wat geinig xD

  • februari 13, 2016 at 8:36 pm

   Ja vind ik ook haha! Ja die man kwam toen op de basisschool, heel gesprek mee gehad haha.

 2. februari 12, 2016 at 3:07 pm

  Wat een leuke vragen!!

 3. februari 13, 2016 at 11:01 pm

  Leuke vragen! Is wel echt handig zo’n vragen generator. -x-
  Marushi onlangs geplaatst…Pit Bull Flower PowerMy Profile

  • februari 14, 2016 at 7:48 pm

   Dankje ! Dat vond ik dus ook 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge