Tag Sunday| Get to know your readers

get to know your readersHi! Al vanaf juli ben ik bijna iedere dag aan het bloggen over van alles en nog wat. En eigenlijk is het altijd wel iets wat betrekking heeft op mij. En nu vind ik het tijd dat jullie in de spotlight komen te staan! Ik ben erg benieuwd naar wie er nou mijn blog leest, en met de “Get to know your readers tag” van Style Remains wil ik daar graag achter komen! Hieronder staan dus een aantal vragen die jullie in kunnen vullen in de comments !

 1. Hoe heet je en hoe oud ben je?
 2. In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?
 3. Hoe gaat het met je op dit moment?
 4. Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?
 5. Wat zijn je hobby’s en interesses?
 6. Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat vind je lastig of moeilijk?
 7. Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?
 8. Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En in tien jaar?

 9. Heb je zelf een blog of website?
 10. Welke blogs volg je?
 11. Wat is de voornaamste reden dat je blogs volgt?
 12. Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?
 13. Wat vind je leuk, bijzonder of interessant aan mijn blog?
 14. Wat zou je graag anders, beter of vaker willen zien op mijn blog?
 15. Wat zou jij willen vragen aan mij / willen weten van mij?

Dus ik zou het erg leuk vinden als jullie deze vragen in willen vullen, zodat ik jullie ook eens beter leer kennen dan alleen in een cijfertje als bezoeker of in een reactie 🙂

Fijne zondag! Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Tag Sunday| Get to know your readers

 1. december 16, 2015 at 12:59 pm

  Ik ben Ilona, 28 jaar en woon in Veldhoven. Ik woon samen met mijn vriend en 2 katten. Ik ben een kleine, drukke chaoot met een druk leven. Ik werk fulltime. Daarnaast sport ik, ga ik naar school, haak ik graag en probeer ik mijn blog bij te houden. Ik lees graag blogs omdat ik het leuk vind te lezen over wat mensen zoal bezighoudt en wat zij meemaken. Ik volg jou omdat ik vind dat je leuk schrijft over je leven en ik vind vooral de tasty wednesday leuk, want daar kome zoveel lekkere dingen voorbij! Neem anders ook eens een kijkje op mijn blog!!
  Liefs iloontje
  iloontje onlangs geplaatst…FOTODAGBOEK #3My Profile

  • december 16, 2015 at 4:49 pm

   Hey wat leuk om te lezen! Dat klinkt inderdaad als een heel druk leventje maar wel gezellig zo met je vriend en katten 🙂 In Veldhoven woont familie, love brabant haha. Ik zal zeker eens een kijkje nemen op je blog !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge